📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A baba w kurtce zimowej?
I tu rodzi się pytanie - z troski o zdrowie psychiczne - czy w takiej sytuacji lepiej lecieć w kierunku ziemi pyskiem, czy potylicą?
Bo pyskiem, to można być naocznym świadkiem amortyzacji, ale potylicą chyba zdrowsze, gdyż moment amortyzacji o beton stanowi w takim przypadku zawsze niespodziankę dla lecącego...
Idę po kielicha.
Bo pyskiem, to można być naocznym świadkiem amortyzacji, ale potylicą chyba zdrowsze, gdyż moment amortyzacji o beton stanowi w takim przypadku zawsze niespodziankę dla lecącego...
Idę po kielicha.
piotrc18 napisał/a:
kurde ma gość psyche... ja po jednym razie dałbym spokój
Widocznie naoglądał się filmów z Jackie Chanem - często pokazywali sceny z trzech ujęć. Oni mieli jednak kilkanaście kamer, a on tutaj musiał trzy razy powtarzać. Czego się nie robi dla dobrego efektu...
SkoPio1 napisał/a:
I tu rodzi się pytanie - z troski o zdrowie psychiczne - czy w takiej sytuacji lepiej lecieć w kierunku ziemi pyskiem, czy potylicą?
Idę po kielicha.
Podczas spadania jest niby taki moment gdzie przed oczami przelatuje Ci film z całego życia, spadając tyłem napisów końcowych nie zobaczysz..
Ile razy się mówi żeby zabijali się jakoś kulturalnej,to nie,wpadnie na inną osobę,ją uszkodzi i tyle mu zrobisz
co za dekiel, trochę mocniej by się odbił to by jeszcze to auto zahaczył, kompletny brak wyobraźni :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów