📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma bólu dupy bo motor lecz te dwa pedały pierdolą od rzeczy a trzeci to wrzuca....
ja mam motor i to kocham
ja mam motor i to kocham
Spoko filmi, piwko dałem, ale zastanawia mnie jedno: on tak sobie po prostu spędza czas jeżdżąc motorem bez celu?
Obudzilem sie rano i strasznie bolala mnie dupa okazalo sie, ze byl to bol dupy o motor. Koniec.
Owsikowy napisał/a:
CiociaPestka, naprawdę? Nie miałem o tym pojęcia.
Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.
Eh, no i specjalnie dla Ciebie odwiedzam ponownie ten temat Domyśliłem się. Tyle, że niestety na głupiego Ty tu wychodzisz, ze względu na to, że napisałeś 'motor' tylko pisoczysz i piszesz w spojlerze bez sensu, o hejtowanie tego... Zamiast od razu napisać motocykl, to udajesz głupiego i dodajesz w spojlerach jakieś pierdoły Tyle. Niestety już Ci nie odpiszę.
CBR 250 o kurwa, spoko marzenia.
Kurwy jebane chyba nigdy nie zrozumieją, że motor w mowie potoczniej jest poprawną formą i pewnie z 99% polaków tak mówi i nie ma nikt z tym problemów. Więc Ci, którzy się przypierdalają do nazwy "motor" mają pewnie HIV i małego członka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów