📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tam sie usmialem, dobre poczucie humoru ma koles
co to za pierdoły ?! Znów jacys fanatycy pieprzonych motorów. eeeeeełłłł brum brum eeeeeeełłłłłłłłł brum brum JEB !!
Owsikowy napisał/a:
Owsikowy napisał/a:Dżast e motorbajk [...] Goście jeżdżą na motorach [...]
Spoko luz, przywyklismy już do gimbazy na sadisticu
Dla reguły. Motor masz w samochodzie, tu masz motocykle. Tak, Twoim zdaniem to będzie uważane za hejt.
@up w motocyklu też masz motor, wieć w sumie można powiedzieć że się jedzie na motorze
CiociaPestka, naprawdę? Nie miałem o tym pojęcia.
Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.
Nie, nie uważam tego za hejt, ani nawet czepianie się szczegółów, wiem jaka jest różnica. Ale myślałem, że to, co napisałem w spoilerze wystarczy, żeby się domyślił jeden z drugim, że napisałem tak specjalnie. Widać - myliłem się. Głupich nie sieją.
Cytat:
Goście jeżdżą na motorach. I gadają. Tyle.
No to po chuj to wrzucasz? Czasem naprawdę was nie rozumiem, wrzucacie filmy na których nic się nie dzieje... o co wam kurwa chodzi ?
Podoba Ci się motor? Fajnie, wrzuć .jpg Napisz coś o nim ciekawego, znajdą się ludzie, którzy to docenią, a nie wrzucasz filmik gdzie jadą sobie na motorach i gadają... No chyba, że chcesz celowo wkurwiać to Ci się udało...
Wszystko fajnie pięknie, ale o chuj tu chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów