18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Dżentelmen
TT4 • 2017-07-22, 4:22
Nie przemyślał. Poniosło go bo pewnie myślał, że zarucha.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2017-07-22, 8:49 81
Kto nigdy nie zrobił nic debilnego w nadziei na zakiszenie ogóra niech pierwszy rzuci kamień!
Zgłoś
przeme13 2017-07-22, 10:00 38
Nie mógł cofnąć się rękami w stronę nóg? najwyżej by pomoczyl ręce, i tak miał rekawy podwinięte. A tak ujebał sie cały... Myślenie boli
Zgłoś
Pepperoni 2017-07-22, 12:38 3
moze porucha.
Zgłoś
vatherland 2017-07-22, 12:44 4
Pepperoni napisał/a:

moze porucha.

Wątpię rurek stracił całe siły na wydostaniu się z "pułapki".
Zgłoś
Teuwil 2017-07-22, 13:38 8
Powinien zdjąć buty, podwinąć nogawki i przenieść ją na rękach.
Zgłoś
s................s 2017-07-22, 14:35 6
Tak właśnie widzę białych rycerzy w internecie ostatnio jeden pisał ze mężczyzn za zdradę powinno kastrowac na polecenie jego żony bo z nią dyskutowalm kiedy zapytałem czy kobiety za zdradę też chce pozbawiać lechtaczki odruchowo napisał ze tak dostal zjebe od.żony i usunął komentarz jeszcze zadość uczynił samicy bo napisał ze nie jestem mężczyzna bo jak kobieta zdradza to znaczy ze musi itd..... kur... Panowie co wy z sobą robicie , za 10 dolarów miał by je obie tak ze wkładamy by sobie język do odbytu A wy róbcie z siebie smutne pizdy z nadzieją ze księżniczka wam da ,to ja już bardziej szanuję Muszyna co raz powie A potem wpierdoli babie jak się należy
Zgłoś
Corey_09 2017-07-22, 15:16 3
@up co Ty pierdolisz?
Zgłoś
M................e 2017-07-22, 15:46 9
Velture napisał/a:

Kto nigdy nie zrobił nic debilnego w nadziei na zakiszenie ogóra niech pierwszy rzuci kamień!

Smutne że musiałeś umawiać się z kobietami o podobnej inteligencji do siebie.
Zgłoś
h................o 2017-07-22, 16:47 3
Teuwil napisał/a:

Powinien zdjąć buty, podwinąć nogawki i przenieść ją na rękach.

Tak i co kurwa jeszcze? Tak jakby ta pizda sama nie mogła zdjąć butów, podwinąć nogawek i przejść. Chcą równouprawnienia, to niech sobie radzą, a nie wszystko zawsze pod nos podstawione i ciągle za mało i ciągle nierówne traktowanie.
Zgłoś
L................a 2017-07-22, 22:18 1
Stać się pośmiewiskiem i to dwukrotnie w ciągu kilku minut to nie lada wyczyn.
Zgłoś
saves 2017-07-23, 0:18
Ciekawe czy było warto?
Zgłoś
Lysack 2017-07-23, 0:53 2
Maupajoke - smutne musisz mieć życie...

Zdjęcie parodiujące coś lub kogoś, jakiś obrazek ze słodkimi kotami, czy róża trzymana w zębach, ściema odnośnie zawodu, historii życia, miejsca zamieszkania itp, to dobry pomysł na bajerę, ale raczej nie przy kumplach. Różne akcje się w życiu odstawiało, żeby laska się uśmiechnęła, choć przy innych wolałem się nie przyznawać.

Cóż mogę powiedzieć, liczy się skuteczność. Do czasu kiedy znajdziesz kobietę, przy której odpierdalany szajs to dla Ciebie normalka, możesz być sobą, a ją to kręci.

Zgłoś
gallanonim800 2017-07-23, 13:34
Szkoda mu było zamoczyć buty i nogawki, ale wyjść jak człowiek, zamiast tego przekombinował i wjebał się cały.
Zgłoś
JanJankowski 2024-05-06, 15:59
Pizda mogła przeskoczyć. Kaleką nie jest
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem