📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto nigdy nie zrobił nic debilnego w nadziei na zakiszenie ogóra niech pierwszy rzuci kamień!
Nie mógł cofnąć się rękami w stronę nóg? najwyżej by pomoczyl ręce, i tak miał rekawy podwinięte. A tak ujebał sie cały... Myślenie boli
Pepperoni napisał/a:
moze porucha.
Wątpię rurek stracił całe siły na wydostaniu się z "pułapki".
Tak właśnie widzę białych rycerzy w internecie ostatnio jeden pisał ze mężczyzn za zdradę powinno kastrowac na polecenie jego żony bo z nią dyskutowalm kiedy zapytałem czy kobiety za zdradę też chce pozbawiać lechtaczki odruchowo napisał ze tak dostal zjebe od.żony i usunął komentarz jeszcze zadość uczynił samicy bo napisał ze nie jestem mężczyzna bo jak kobieta zdradza to znaczy ze musi itd..... kur... Panowie co wy z sobą robicie , za 10 dolarów miał by je obie tak ze wkładamy by sobie język do odbytu A wy róbcie z siebie smutne pizdy z nadzieją ze księżniczka wam da ,to ja już bardziej szanuję Muszyna co raz powie A potem wpierdoli babie jak się należy
Velture napisał/a:
Kto nigdy nie zrobił nic debilnego w nadziei na zakiszenie ogóra niech pierwszy rzuci kamień!
Smutne że musiałeś umawiać się z kobietami o podobnej inteligencji do siebie.
Teuwil napisał/a:
Powinien zdjąć buty, podwinąć nogawki i przenieść ją na rękach.
Tak i co kurwa jeszcze? Tak jakby ta pizda sama nie mogła zdjąć butów, podwinąć nogawek i przejść. Chcą równouprawnienia, to niech sobie radzą, a nie wszystko zawsze pod nos podstawione i ciągle za mało i ciągle nierówne traktowanie.
Stać się pośmiewiskiem i to dwukrotnie w ciągu kilku minut to nie lada wyczyn.
Maupajoke - smutne musisz mieć życie...
Zdjęcie parodiujące coś lub kogoś, jakiś obrazek ze słodkimi kotami, czy róża trzymana w zębach, ściema odnośnie zawodu, historii życia, miejsca zamieszkania itp, to dobry pomysł na bajerę, ale raczej nie przy kumplach. Różne akcje się w życiu odstawiało, żeby laska się uśmiechnęła, choć przy innych wolałem się nie przyznawać.
Cóż mogę powiedzieć, liczy się skuteczność. Do czasu kiedy znajdziesz kobietę, przy której odpierdalany szajs to dla Ciebie normalka, możesz być sobą, a ją to kręci.
Zdjęcie parodiujące coś lub kogoś, jakiś obrazek ze słodkimi kotami, czy róża trzymana w zębach, ściema odnośnie zawodu, historii życia, miejsca zamieszkania itp, to dobry pomysł na bajerę, ale raczej nie przy kumplach. Różne akcje się w życiu odstawiało, żeby laska się uśmiechnęła, choć przy innych wolałem się nie przyznawać.
Cóż mogę powiedzieć, liczy się skuteczność. Do czasu kiedy znajdziesz kobietę, przy której odpierdalany szajs to dla Ciebie normalka, możesz być sobą, a ją to kręci.
Szkoda mu było zamoczyć buty i nogawki, ale wyjść jak człowiek, zamiast tego przekombinował i wjebał się cały.
Pizda mogła przeskoczyć. Kaleką nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów