📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Milo wspominam lata 90
Ludzie jacys tacy bardziej zyczliwi, usmiechnieci, radosniejsi, mieli wiecej czasu na wszystko.
Dzisiaj to toalna chujowka, gdzie nie spojrzysz smętne twarze, agresja, brak czasu.. Gonimy zachod jak to mówią. Niestety czasy sie zmieniaja- wedlug mnie na gorsze.
Oj duzo bym dal aby miec (jak to spiewal kiedys Rysiek) wehikul czasu
Ludzie jacys tacy bardziej zyczliwi, usmiechnieci, radosniejsi, mieli wiecej czasu na wszystko.
Dzisiaj to toalna chujowka, gdzie nie spojrzysz smętne twarze, agresja, brak czasu.. Gonimy zachod jak to mówią. Niestety czasy sie zmieniaja- wedlug mnie na gorsze.
Oj duzo bym dal aby miec (jak to spiewal kiedys Rysiek) wehikul czasu
Kulig to ten co nie potrafił jezdzic i wjechal pod pociag?
Marcinxxxxx napisał/a:
Kulig to ten co nie potrafił jezdzic i wjechal pod pociag?
wina kosmitów
kinektel napisał/a:
Milo wspominam lata 90
Racja, ale na rajdach zawsze spotykam się z życzliwością fajnie jest spotkać przypadkowych ludzi, pokomentować i ponapierdalać o historiach z przeróżnych rajdów i o innych głupotach Na rajdach zawsze zajebista atmosfera
P.S.
A za niecały rok na mazury i WRC
Wiecie, że babka która zabiła Kuliga, dostała 2 lata w zawiasach? Szmacisko powinno do końca życia garować.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Kulig był dobry, ale nie tak dobry jak Bubel. Rajdy w latach 90 miały klimat. Kierowcy jeździli dla ludzi a nie tak jak teraz- cały czas technicznie, zakręty obliczone do centymetra. Pamiętam jak ''szedł'' rajd w mojej miejscowości to wszyscy wolne, rodzinka się zjeżdża, wódeczka i zabawa na całego.
Juz myslalem ze to scena z Suma Olimpijczyka.
Ale myślenie i tak było bolesne: na rajdzie stać na zewnętrznej zakrętu, to proszenie się o wyłapanie latającym samochodem w zęby.
"Przeprasza, czy może Pan..."
hehe, na pod koniec lat 90tych rajd kormoran obstawiali żołnierze, i jak było słychać że coś leci, to taki żołnierz darł się na całą japę: "SPIERDALAAAAĆ".
hehe, na pod koniec lat 90tych rajd kormoran obstawiali żołnierze, i jak było słychać że coś leci, to taki żołnierz darł się na całą japę: "SPIERDALAAAAĆ".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów