Nieporozumienie w Ekwadorze i jeden z panów postanowił użyć ostrzejszego argumentu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie ma to jak sterczeć i czekać aż gość podejdzie i dziabnie cię nożem wielkości małego miecza, gość musi być szachistą, jeba..m strategiem
Człowiek to worek pełny wody. Wystarczy zrobić dziurę
Ja pierdole oninspecjalnie czekaja aż ktoś ich zadziała a potem uciekają czy co? Miał czas spierdolić hahaha
Pepewatch napisał/a:
Nie ma to jak sterczeć i czekać aż gość podejdzie i dziabnie cię nożem wielkości małego miecza, gość musi być szachistą, jeba..m strategiem
Jeśli jesteś "nabuzowany" - przepełniony adrenaliną i agresją bo ktoś Cię zdenerował do granic możliwości to chcesz mu zrobić krzywdę a nie przed nim uciekać, chociaż to robienie krzywdy wyszło tylko temu po lewo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów