18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Avatar
Tarab85 2017-04-29, 20:46 3
Jak się robi karpia bez filetowania to się nie dziwię, że nie lubicie

Najprostszy z moich przepisów na karpia (taki, który nawet dla osoby przypalającej wodę na herbatę będzie do zrobienia):
Karpia najpierw powinno się przecięć na pół wzdłuż kręgosłupa. Pęsetą usunąć ości (bardzo łatwo znaleźć, bo są w równych odstępach. Następnie włożyć do miski, zalać mlekiem, posiekać do tego mleka 3-4 ząbki czosnku i trzymać w lodówce 24 godziny. Po wyjęciu z mleka pociąć na proste kawałki razem ze skórą i podsmażyć ok. 3 minut na oliwie z oliwek. Po wyjęciu z oliwy karpia do tej samej oliwy wkroić pęczek koperku i dorzucić 2 ząbki czosnku, po czym łyżką takiego wywaru polać karpia na talerzu. Przed podaniem posypać szczyptą soli i dodać kilka kropelek soku z cytryny. Podawać z czym się chce (frytki, kasza, ziemniaki, ryż itp.).
Zgłoś
Avatar
pnaj 2017-04-29, 20:54 7
Zgłoś
Avatar
Darkwaterfall 2017-04-29, 21:13 1
Cóż... Naród wspaniały...
Zgłoś
Avatar
devonisch 2017-04-29, 22:10 1
@Velture Jak kupujesz najtańsze karpie w markecie to jebie mułem. Kup sobie karpia zatorskiego albo ze Staniątek to poczujesz różnicę. Można śmiało powiedzieć, że do tej pory jadłeś gówno.
Zgłoś
Avatar
dhex 2017-04-29, 22:46 3
przestancie sie spinac i pierdolic jak potluczeni
karp dobra ryba eot.
Zgłoś
Avatar
prozal 2017-04-30, 9:57
Żołnierz wyklęty w emeryta zaklęty, widać dziadek rzuca się na bagnety nawet za karpiem
Zgłoś
Avatar
krokodyl 2017-04-30, 12:52
Karp żeruje w mule poszukuje tam różnych żyjących organizmów-stąd-posmak mułu. Przed sprzedażą powinien być poddany oczyszczeniu w czystej przepływowej wodzie i smak mułu zniknie. Stawy np;karp Zatorski powstały 14 wieku a początki sięgają 12 wieku ,żywiony zbożem kukurydza jęczmieniem pszenżytem pszenicą też muszą być poddane czyszczeniu w czystej przepływowej wodzie .Hodowcy z nowo powstałych stawów nie przenoszą ryb do czyszczenia i stad smak mułu w rybce.
Zgłoś
Avatar
maxximal 2017-04-30, 13:51
Ryba to mięso.
Zgłoś
Avatar
kenzol 2017-04-30, 19:48 1
Velture napisał/a:

Nigdy nie pojmę fenomenu karpia. Ości od chuja i jebie mułem...


Cena
Zgłoś
Avatar
sosikhehe 2017-05-01, 12:47
Nie wiem jak to gówno można jeść, już wole dołożyć i kupić halibuta albo pstrąg, bez pierdolenia się z ościami i w chuj smaczniejsze.

______________

Metal up your ass
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów