18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
~Velture 2017-04-29, 12:32 66
Nigdy nie pojmę fenomenu karpia. Ości od chuja i jebie mułem...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
józekdeluxe 2017-04-29, 12:39 4
Up
Obcinaj brzuchy i nie kupuj sztuk powyżej 1,5 kg. Co do ości to są gorsze ryby pod tym względem.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
~Velture 2017-04-29, 12:46 1
@up
Aż z ciekawości sprawdzę czy takie małe będą lepsze.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
gabrychchch 2017-04-29, 12:51 26
Pokolenie PRL'u musi wymrzeć, zanim to nastąpi nic się nie zmieni.
Zgłoś
Wladziu 2017-04-29, 12:55 1
Szkoda chlopa
Zgłoś
Qaikwow 2017-04-29, 13:12 5
To pewnie jeden z tych co krzyczą pierwsi w autobusie, zby im ustąpić miejsca, bo są "starsi"
Zgłoś
Essent 2017-04-29, 13:48 2
All @ up kurwa! My też będziemy starzy i co wtedy? Będziemy szukać miejsca żeby nasze żałosne dupsko gdzieś posadzić.Zmęczenie materiału,proste.Ten na filmiku nie miał siły stać to się położył i o co te hałasy ?
Zgłoś
Ronoaro 2017-04-29, 13:49 28
UP @józekdeluxe, ale pierdolisz aż szkoda słuchać. Po pierwsze karpie mułem walą, jak kupisz karpia na targu od Janusza-hodowcy karpii, który trzyma ryby w jeziorze aż do świąt, by "nabrały masy(i mułu)", a nie w Makro/Selgrosie, gdzie ryby są ze sprawdzonych hodowli. Po drugie, w dobrej hodowli karp na cztery tygodnie trafia do basenu z czystą woda gdzie się czyści i nie wali mułem. Po trzecie mit "najlepszych karpii to do 1,5kg", to wymysł zjabanych Januszy i staruszek z PRLu, przecież taki karp ma więcej ości, skóry i łusek niż mięsa, filet jest plaski jak zeszyt 16 kartkowy. Najlepsze karpie są koło 2kg, ale na litość boska nie jakieś jebane miniaturki do 1,5kg.

A tak ogólnie to karp to azjatycka ryba trzymana w tamtejszych stawikach w celach dekoracyjnych, a nie spożywczych. Łatwo i tanio się ją hoduje, więc biedaki wpieprzają ten badziew. W PRLu była bieda, więc Polacy zrobili z tej ryby danie wigilijne, po chuj? Nie wiem, ale jest masa zarówno słodkowodnych jak i morskich ryb o niebo smaczniejszych, niż ten ościsty azjata.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Essent 2017-04-29, 14:01 9
Ronoaro napisał/a:

UP @józekdeluxe, ale pierdolisz aż szkoda słuchać. Po pierwsze karpie mułem walą, jak kupisz karpia na targu od Janusza-hodowcy karpii, który trzyma ryby w jeziorze aż do świąt, by "nabrały masy(i mułu)", a nie w Makro/Selgrosie, gdzie ryby są ze sprawdzonych hodowli. Po drugie, w dobrej hodowli karp na cztery tygodnie trafia do basenu z czystą woda gdzie się czyści i nie wali mułem. Po trzecie mit "najlepszych karpii to do 1,5kg", to wymysł zjabanych Januszy i staruszek z PRLu, przecież taki karp ma więcej ości, skóry i łusek niż mięsa, filet jest plaski jak zeszyt 16 kartkowy. Najlepsze karpie są koło 2kg, ale na litość boska nie jakieś jebane miniaturki do 1,5kg.

A tak ogólnie to karp to azjatycka ryba trzymana w tamtejszych stawikach w celach dekoracyjnych, a nie spożywczych. Łatwo i tanio się ją hoduje, więc biedaki wpieprzają ten badziew. W PRLu była bieda, więc Polacy zrobili z tej ryby danie wigilijne, po chuj? Nie wiem, ale jest masa zarówno słodkowodnych jak i morskich ryb o niebo smaczniejszych, niż ten ościsty azjata.

No i kurwa paczajta ludzie jak mądrego miło posłuchać
Zgłoś
Aw3s0m3 2017-04-29, 15:27 2
Co to za jebany cyrk, mamy XXIw a ci ludzie w większości starej daty zachowują się jak małpy na wybiegu, bo jest jebana promocja, zazwyczaj tak żałosna że szkoda sobie głowę zawracać.
Zgłoś
józekdeluxe 2017-04-29, 15:59 5
Ronoaro napisał/a:

Skonczyłeś? Tak się składa, że jadam karpie/amury kilkanaście razy do roku, więc chyba coś ze mną nie tak, że mi smakują. Poza tym łapie je sam najczęściej w stawach hodowlanych, więc nie ma mowy o trzymaniu ich przez miesiąc w akwarium celem oczyszczenia z mułu. Przyrządzam je na różne sposoby i z własnego doświadczenia wiem, że najlepsze karpie to takie do 1,5 kg. Zawsze wycinam część brzuszną, ponieważ jest najtłustsza i najbardziej śmierdzi mułem. Poza tym gdzieś ty widział na karpiu łuski? Wypowiedź eksperta, co widział rybę w selgrosie.

Zgłoś
Ronoaro 2017-04-29, 16:08 4
józekdeluxe napisał/a:

Skonczyłeś? Tak się składa, że jadam karpie/amury kilkanaście razy do roku, więc chyba coś ze mną nie tak, że mi smakują. Poza tym łapie je sam najczęściej w stawach hodowlanych, więc nie ma mowy o trzymaniu ich przez miesiąc w akwarium celem oczyszczenia z mułu. Przyrządzam je na różne sposoby i z własnego doświadczenia wiem, że najlepsze karpie to takie do 1,5 kg. Zawsze wycinam część brzuszną, ponieważ jest najtłustsza i najbardziej śmierdzi mułem. Poza tym gdzieś ty widział na karpiu łuski? Wypowiedź eksperta, co widział rybę w selgrosie.

Nikt nie trzyma karpi w akwarium tylko przygotowanych do tego basenach. Na karpiach nie ma łusek? Co ty pierdolisz, jest mało ale są, a sazany to już są całe w łuskach. Jak jesz karpie prosto ze stawu hodowlanego, to nie dziwię się, że walą ci mułem. A poza tym nie masz pojęcia o rybach trafiających do sklepów.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
józekdeluxe 2017-04-29, 19:05 2
Nie walą, bo potrafię je odpowiednio przygotować. Poza tym znam właścicieli tych łowisk, wiem czym ryba jest dokarmiana itd. Dlatego nie tknę ryby ze sklepu choćby była złota i na tym zakończmy już tę jałową polemikę.

Zgłoś
jerry280 2017-04-29, 20:30 2
@ronoaro co się tak gorączkujesz o głupią rybę. Jeden lubi karpie inny nie ale ideologii do tego nie doczepiaj bo to głupie, a z tą jakością ryb z makro toś już dosypał do pieca.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów