Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawko powinno być z datą ważności do 60 roku życia,potem pks albo piechota.Dziadek miał wyjebane bo co mu zrobią? Wsadzą na dożywocie? Pewnie kasy ma w chuj ubek to i mandaty mu nie straszne
Kurcze, chyba muszę dziadkowi powiedzieć żeby prawo jazdy oddał, bo jakiś internetowy napinacz wie lepiej, czy dobry z niego kierowca czy nie, a przecież ma już 66 lat i dalej jako zawodowy kierowca pracuje
Taa szczególne brawa dla policjanta który wyjebał mu z pięści kilka razy na okolice brzucha gdy miał ręce już z tyłu gotowe do skucia, jeszcze gościu się odwrócił czy nikt nie patrzy...
Ty chyba jakiś inny filmik oglądałeś, jakoś nigdzie nie zauważyłem, żeby ktoś go uderzył, choćby raz..
A co do dziadka tom już nie ma nic do stracenia to zapierdalał
Sąd: Skazuje pana na dożywocie.
Dziadek: Dobra poczekajcie 5 minut to zaoszczędzicie sobie wypełniania papierków...
Taa szczególne brawa dla policjanta który wyjebał mu z pięści kilka razy na okolice brzucha gdy miał ręce już z tyłu gotowe do skucia, jeszcze gościu się odwrócił czy nikt nie patrzy...
Od razu maczeatmi sebek, jak już pierdolisz kocopoły to wskaż minutę nagrania, a nie pierdolisz jak na 500+.
Polscy policjanci.... bohaterowi obecnych czasów ze świadectwem rodem JUESEJ, kładą na glebę groźnego przestępcę, który rzucił się na nich z bronią (chciał ich obezwładnić protezą szczękową) a potem wygrażał (jezu, jezu, o! jezu) i kpił (ale boli strasznie) oraz ironizował i obrażał afroamerykanów (czy musicie napierdalać moją twarzą o asfalt?).
Na sam koniec próbował uciekać autem choć był na asf.... tzn na drodze. Telepatycznie skurwiel uruchomił auto.
Polscy bohaterowie dostaną medale za ujęcie groźnego przestępcy, potem zrobią imprezę, grYla z kiełbaskami, zaproszą rodziny z dziećmi i przy piwie wszyscy będą się onanizować tą wspaniałą historią życia.
Zmień dilera, albo bierz połowę.
Ja się pytam, dlaczego jeszcze nie pierdział do tej pory w celi????
Polscy policjanci.... bohaterowi obecnych czasów ze świadectwem rodem JUESEJ, kładą na glebę groźnego przestępcę, który rzucił się na nich z bronią (chciał ich obezwładnić protezą szczękową) a potem wygrażał (jezu, jezu, o! jezu) i kpił (ale boli strasznie) oraz ironizował i obrażał afroamerykanów (czy musicie napierdalać moją twarzą o asfalt?).
Na sam koniec próbował uciekać autem choć był na asf.... tzn na drodze. Telepatycznie skurwiel uruchomił auto.
Polscy bohaterowie dostaną medale za ujęcie groźnego przestępcy, potem zrobią imprezę, grYla z kiełbaskami, zaproszą rodziny z dziećmi i przy piwie wszyscy będą się onanizować tą wspaniałą historią życia.
8 razy spowodował kolizję. 8 razy mógł kogoś zabić albo poważnie uszkodzić. Co najmniej tyle.
Nie obchodzi mnie wiek, jeśli ktokolwiek odpierdala coś takiego, niech zostanie zatrzymany w odpowiedni sposób.
Dosyć mam powoli czytania takiego antypolicyjnego brandzlowania się w internecie, skąd to się kurwa wzięło? Z rynsztoka zamieszkałego przez sebixy? Litości...
"Gdzie renta?!?"
@Nowotarżanin
Z Zakopanego do Targu już jest 40km? Ostatnio 44km od Zakopanego była Rabka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów