Zły pomysł
Zły pomysł
A kogo to obchodzi ? Chcesz daj ogłoszenie na pracuj.pl czy innym syfie, zatrudnij dziadków, ołłać im ZUS itp. A nie na czcigodnego Sadola z takim chłamem przychodzisz, psuć kontent swoim prywatnym zjebanym wysrywem !
P.s. Na filmik o kojocie też ci odpisałem, na twój atak na mnie.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Zaś "atak" na ciebie — mam chyba od półtora roku najwięcej komentarzy z jednego konta (Siriuz/żmij/manolito mnie przegania ale mu za to płacą), nietrudno zauważyć że jeżdżę po wszystkich. Atakowałam psy bo to kacapy wśród zwierząt, broniłam kojotusa strusiowpierdalatusa, a tobie się dostało tylko pobocznie za niedostateczny szacunek wobec cip.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Ja JUŻ zatrudniam takich dziadków z moich podatków, zwie się ich polucja i strasz miejska. I nic nie robią — do tego stopnia że jestem pewna że nie dlatego że im się nie chce ale dlatego że mają kumpli wśród drifterów.
Zaś "atak" na ciebie — mam chyba od półtora roku najwięcej komentarzy z jednego konta (Siriuz/żmij/manolito mnie przegania ale mu za to płacą), nietrudno zauważyć że jeżdżę po wszystkich. Atakowałam psy bo to kacapy wśród zwierząt, broniłam kojotusa strusiowpierdalatusa, a tobie się dostało tylko pobocznie za niedostateczny szacunek wobec cip.
A ja lubię ukraińców, pomogli mnie na ukrainie nawet raz mnie kartę do telefonu kupili za friko, o podwózkach nie wspominając
Prosiłabym o parę takich dziadków, bardziej skutecznych, na parking w pobliżu mnie.
u mnie załatwione - prywatna kamera na słupie a łebki mają i tak w dupie - dzielnicowy powiedział że odebrali już 9 prawek, wystawili 11 mandatów i 6 wniosków do kolegium. Jeden ma jeszcze sprawę o groźby karalne bo poszedł do właściciela kamery i dał się nagrać jak mu grozi nożem jeśli nie odda nagrania. Dziadek mu powiedział że to nie lata '90 - teraz nagrania są cyfrowe
Na takich to trzeba ostrzejszych środków.