18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
L................2 2024-03-17, 22:12 38
Zgłoś
majeńka 2024-03-17, 22:28 3
Prosiłabym o parę takich dziadków, bardziej skutecznych, na parking w pobliżu mnie.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-17, 23:03 6
majeńka napisał/a:

Prosiłabym o parę takich dziadków, bardziej skutecznych, na parking w pobliżu mnie.

A kogo to obchodzi ? Chcesz daj ogłoszenie na pracuj.pl czy innym syfie, zatrudnij dziadków, ołłać im ZUS itp. A nie na czcigodnego Sadola z takim chłamem przychodzisz, psuć kontent swoim prywatnym zjebanym wysrywem !

P.s. Na filmik o kojocie też ci odpisałem, na twój atak na mnie.

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
majeńka 2024-03-17, 23:30 9
Ja JUŻ zatrudniam takich dziadków z moich podatków, zwie się ich polucja i strasz miejska. I nic nie robią — do tego stopnia że jestem pewna że nie dlatego że im się nie chce ale dlatego że mają kumpli wśród drifterów.

Zaś "atak" na ciebie — mam chyba od półtora roku najwięcej komentarzy z jednego konta (Siriuz/żmij/manolito mnie przegania ale mu za to płacą), nietrudno zauważyć że jeżdżę po wszystkich. Atakowałam psy bo to kacapy wśród zwierząt, broniłam kojotusa strusiowpierdalatusa, a tobie się dostało tylko pobocznie za niedostateczny szacunek wobec cip.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Roskosmos 2024-03-18, 1:15
majeńka napisał/a:

Ja JUŻ zatrudniam takich dziadków z moich podatków, zwie się ich polucja i strasz miejska. I nic nie robią — do tego stopnia że jestem pewna że nie dlatego że im się nie chce ale dlatego że mają kumpli wśród drifterów.
Zaś "atak" na ciebie — mam chyba od półtora roku najwięcej komentarzy z jednego konta (Siriuz/żmij/manolito mnie przegania ale mu za to płacą), nietrudno zauważyć że jeżdżę po wszystkich. Atakowałam psy bo to kacapy wśród zwierząt, broniłam kojotusa strusiowpierdalatusa, a tobie się dostało tylko pobocznie za niedostateczny szacunek wobec cip.

A ja lubię ukraińców, pomogli mnie na ukrainie nawet raz mnie kartę do telefonu kupili za friko, o podwózkach nie wspominając

Zgłoś
rybsony 2024-03-18, 1:17 2

Pewnie ostatnio naogladal się filmów z Eastwoodem
Zgłoś
hardmaniack 2024-03-18, 3:03 2
I bardzo dobrze. Zasłużył sobie.

Zgłoś
mateuszsick 2024-03-18, 7:07 3
Małpom powinno się tam granat odłamkowy wrzucić w tłum tak że z jednej strony brawo dla dziadka że żyje (albo już nie żyje) zgodnie z przekonaniami ale z drugiej strony instynktu samozachowawczego to za chuj nie ma (albo nie miał bo może już nie żyje) chyba że czuł że to już u niego i tak końcówa i że kilka dni już go nie robi może się przygotowywał i nogi trzymał w doniczkach z ziemią żeby się przyzwyczaić kto wie
Zgłoś
TerazPolska123 2024-03-18, 9:06 3
dawno porządnej wojny nie było, ludzie się nudzą nie mają co robić
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-18, 9:15 11
Następnym razem dziadek wpierdoli się w to stado orangutanów swoim pickupem i sąd gówno mu zrobi bo powie, że ich nie widział przez tą zaćmę
Zgłoś
Pierdolsiespierdalajkurwa 2024-03-18, 11:51 3
Ameryka, marzenie wielu ludzi xD a wy kurwa narzekajcie że żyjemy w Polsce.
Zgłoś
lacrimal 2024-03-18, 11:58 5
majeńka napisał/a:

u mnie załatwione - prywatna kamera na słupie a łebki mają i tak w dupie - dzielnicowy powiedział że odebrali już 9 prawek, wystawili 11 mandatów i 6 wniosków do kolegium. Jeden ma jeszcze sprawę o groźby karalne bo poszedł do właściciela kamery i dał się nagrać jak mu grozi nożem jeśli nie odda nagrania. Dziadek mu powiedział że to nie lata '90 - teraz nagrania są cyfrowe
Zgłoś
slupczanin 2024-03-18, 18:33 1
Pomysł dobry, gorzej z wykonaniem.
Na takich to trzeba ostrzejszych środków.

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów