📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W USA za jedno pokolenie wyrzucą z autobusów wszystkie fotele i zrobią szerszy wjazd na wózki dla grubasów. W czasie jazdy będzie można podładować wózek i w automacie kupić batoniki czekoladowe XXXXXXL.
Możliwe, że nie jestem najmądrzejszym człowiekiem w polszy, ale ameryka to kraj idiotów. Funkcjonują tylko dzięki emigracji powojennej naukowców szwabskich i radzieckich. Ale wracając do mnie, mając taki pojazd próbowałbym WJECHAĆ TYŁEM skoro jest to takie wywrotne...
przydałby się antywywalacz jak w South Parku
A jednak potrafi chodzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów