📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Flodzia za 5 lat
To ja z żoną kiedy w końcu będzie nas stać na wakacje poza krajem
Opierdala gałę aż miło, ciekawe czy wasze panie tak chętnie do tematu się biorą ?
Jakim zjebem trzeba być, żeby nagrywać takie coś. Brawa za to dla staruszków.
Widać, że nadal się kochają
Wy wszyscy się porozwodzicie i samotnej smutnej starości nie będzie wam się chciało konia walić. Będziecie siedzieć w swojej piwnicy i narzekać jak smutna jest starość...
Wy wszyscy się porozwodzicie i samotnej smutnej starości nie będzie wam się chciało konia walić. Będziecie siedzieć w swojej piwnicy i narzekać jak smutna jest starość...
Może oni kiedyś 40 lat temu na tych schodach wieczorem jako młodzi też to robili ...i im wspominki przyszły :3
AlbertoNihilo napisał/a:
Jakim zjebem trzeba być, żeby nagrywać takie coś. Brawa za to dla staruszków.
Jakimi zjebami trzeba być żeby stworzyć komuś taką sytuację do nagrywania? Odpowiedź: mniejszymi niż Ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów