📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakbym siebie widzial! Tak mnie wkurwia dotykowy ekran!
Ja tego nie potrafie pojąć, na chuj ci ludzie biorą te telefony skoro ich obsługa to dla nich za dużo?
Jak to ktoś napisał już: "The Elder Scrolls"
Kurcze ale zabawne sie uśmiałem że ho ho . Tylko on chyba szybciej "odblokuje" kałacha niż Ty ten swoj plastik buraku
ps też bedziesz kiedyś stary ! ale za to bedziesz potrafil odblokowac smartfona z 2016 roku:D łel dan:)
ps też bedziesz kiedyś stary ! ale za to bedziesz potrafil odblokowac smartfona z 2016 roku:D łel dan:)
Panboogy napisał/a:
Ja tego nie potrafie pojąć, na chuj ci ludzie biorą te telefony skoro ich obsługa to dla nich za dużo?
Bo ogromna większość z nich nie chce tych telefonów. Zazwyczaj to ich dzieci/wnuki ich do tego nakłaniają aby mieć z nimi jakikolwiek kontakt bez potrzeby godzinnej podróży i aby móc zareagować jak taki dziadek/babcia mieszkający samemu złamie sobie nogę czy rękę...
A tego, że starsi nie wiedzą od razu jak obsługiwać nowe technologie to nic nadzwyczajnego. Pamiętaj, że trochę lat temu to oni uczyli cię jak korzystać z kibla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów