📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wykorzystał okazję, żeby przed starą spierdilić
No! I to jest właściwa reakcja prawdziwego sadola. Nie leci od razu pomagać bez sensu, tylko filmuje do końca z zimną krwią. Tamci se poradzą. Brawo !!
Rozbraja mnie też co robią od początku 3 minuty, mieli prawie minutę żeby wstać i dojść na brzeg, ale nie, wyciągnęli ręce i niech ich ta 3 osoba ciągnie
Kamerzysta dobry, ale mógł podbiec i filmować z bliska
Rozbraja mnie też co robią od początku 3 minuty, mieli prawie minutę żeby wstać i dojść na brzeg, ale nie, wyciągnęli ręce i niech ich ta 3 osoba ciągnie
Kamerzysta dobry, ale mógł podbiec i filmować z bliska
Na bank turyści... Na gejzerach w Islandii ostatnio był wypadek. Tępy skośnooni przekroczył barierkę bo sobie chciał z bliska zdjęcie zrobić i akurat w tym samym momencie kiedy kretyn podszedł blisko, gejzer wystrzelił i poparzył idiotę. Jak znajdę filmik z zajścia to wrzucę.
ło kurwa - pięknie - dawno się tak nie uśmiałem
Piękny, czekam na gify typu, "Fuck it, im out"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów