18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
🔥 Śmigus-dyngus - teraz popularne
Dziadek na pasach
misiekdiablo1 • 2025-04-12, 1:35
00:00
00:37
Download
trochę się zawahał .
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bazyli.Kapusta 2025-04-12, 1:43 8
Sk🤬ielem na piździku nikt się nie interesował. I prawidłowo, żeby zap🤬lać w takich uliczkach.
Zgłoś
35i 2025-04-12, 6:05 2
Widzę, że nie tylko u nas staruchy urządzają sobie forum dyskusyjne przy przejściu dla pieszych, żeby wk🤬iać kierowców.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-12, 6:41 1
35i napisał/a:

Widzę, że nie tylko u nas staruchy urządzają sobie forum dyskusyjne przy przejściu dla pieszych, żeby wk🤬iać kierowców.

Dokładnie. Kręcą się jak smród po gaciach, a potem zdziwienie.
Do pełni szczęścia tylko brakowało żeby motop🤬da rozj🤬 sobie głupi łeb, za to zap🤬lanie.
Zgłoś
smc 2025-04-12, 7:34 1
Nie wiem co te dziadki mają z pasami, że tak chętnie lubią tracić na nich życie...

Zgłoś
Quassar 2025-04-12, 8:42 3
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Sk🤬ielem na piździku nikt się nie interesował. I prawidłowo, żeby zap🤬lać w takich uliczkach.

Dokładnie p🤬lne motop🤬dy dziadek normalnie sobie przechodzi czeka aż auto spokojnie przejedzie ale zawsze musi k🤬a z 1km wyjechać i zap🤬lać jak poj🤬y motop🤬deusz... szkoda że mu żadne auto z wyjazdu nie wjechało.
Zgłoś
lukpogromca 2025-04-12, 9:50 1
W podstawówce musiał byc słabym uczniem.
Pani w klasach 1-3 mówiła, przez pasy przechodzimy dynamicznie!
Zgłoś
DeLux 2025-04-12, 10:36
lukpogromca napisał/a:

W podstawówce musiał byc słabym uczniem.
Pani w klasach 1-3 mówiła, przez pasy przechodzimy dynamicznie!

Ćmok na 2oo wziął sobie to do serca bezduszny sk🤬iel.
Zgłoś
Banan1494 2025-04-12, 12:25
smc napisał/a:

Nie wiem co te dziadki mają z pasami, że tak chętnie lubią tracić na nich życie...

Dziadkami co noszą dzisiaj te szmaty okazyjnie, to są teraz ci co nie stracili wtedy życia. Cyklon B nie wybierał sobie wieku, i odrazu zaznaczę że narodowości też nie.
Kiedyś oglądałem jakiś filmik Szwajcara co odwiedził Aushwitz - opowiadał jakie to straszne itd itp i że oni nigdy do czegoś takiego nie dopuszczą dlatego sam ma broń i regularnie się szkoli.
Dzisiaj w PL niemiaszki mogliby zrobić dokładnie to samo, opór ludzi byłby zerowy jak wtedy bo nikt nie wyciągnął wniosków że może wartoby było zrobić coś aby nie dopuścić w przyszłości do podobnych cyrków.
Zgłoś
smc 2025-04-12, 18:46
Banan1494 napisał/a:

może wartoby było zrobić coś aby nie dopuścić w przyszłości do podobnych cyrków.

Jestem pewien, że to tylko kwestia czasu i miejsca. Także skala będzie odpowiednio większą.

Po IIWW alianci planowali atak na middle Europe, a jedyne co ich powstrzymało, to miliony ofiar w ciągu pierwszych 20 minut ataku. Czegoś takiego świat nie widział i nigdy nie byłby już taki sam. Mniejszym złem było pozostawienie części kontynentu Stalinowi i użeranie się nadal z systemem komunistycznym.
Zdajmy sobie sprawę, że prędzej czy później znajdzie się ktoś, komu rura nie zmięknie i pójdzie w to.
Wtedy wczasy w Auschwitz będą naszym najmniejszym zmartwieniem.
Zgłoś
bezrencz 2025-04-12, 22:56
teraz już rozumiem tomka hajto! dziadek za bardzo przyp🤬olił z tempem chodu w ostatniej fazie przejścia, przez co jego prędkość nie była jednostajna i niestety powstało jebnięcie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem