Całkiem hardy dziadek pokazuje jak się ćwiczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Temu dziadku nie brakuje siły na tej siłowni, zaskoczenie na twarzach i miny niczym znalezienie złota.
odkąd jackass i universal pokazali jak zrobić dziadka to już nie wierze w żadne takie filmy
jbone napisał/a:
odkąd jackass i universal pokazali jak zrobić dziadka to już nie wierze w żadne takie filmy
wystarczyło zobaczyć to nie musiałbyś wierzyć
Nie wiem jakim trzeba debilem być, by wziąć to na poważnie i pomyśleć, że to prawdziwy dziadek.
Banda zjebanych łbów i przygłupich mięśniaków. Kurwa, cały dzień napierdalać na jakiejś siłowni, to trzeba być popierdoleńcem.
Cytat:
Co prawda są to zjebane łby jeżeli uwierzyli, że gościu jest naprawdę stary, w co wątpię. Ale trzeba być popierdoleńcem, żeby pomyśleć, że na siłowni spędza się cały dzień.
18 różnych ujęć kamery a ludzie nie zauważyli, że coś jest nie tak? Wszystko ukartowane...
Kenneth Leverich to zawodnik crossfit.. jest też filmik jak robią z niego 'dziadka'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów