📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sam się przypierdolił, karma is a bitch!
Taki murzyn powinien jebać w kamieniołomach, a nie szlachetnego człowieka tłuc!!!
Typowe zakończenie czernej kurwy - kop na ryj..
ten kop na końcu był nie potrzebny
brylant1412 napisał/a:
ten kop na końcu był nie potrzebny
Dokładnie tak jak murzyn. Trza było zostawić w Afryce.
Lubię, jak rasistowskie kurwy tak kończą. Może faktycznie kop potrzebny nie był, ale mimo wszystko agresor sam sobie winny. Przy uczciwej walce taki kop byłby skurwysyństwem, ale jak ktoś ma do czynienia z napadem, to lepiej się upewnić, że napastnik po wstaniu nie ponowi ataku, bo tym razem może na przykład wyjąć nóż. Więc najbezpieczniej pozbawić przytomności, albo np. skoczyć na przedramię i złamać rękę.
już miałem pisać że to taki bielszy czarnuch, ale na końcu pokazał że jednak to zwykły pod-czarnuch
Justynka99 napisał/a:
Lubię, jak rasistowskie kurwy tak kończą.
A skąd wiesz, ze atak był na tle rasistowskim? Już sobie (jak typowy lewak) wyimaginowane wytłumaczenie broniące czarnucha znalazłaś?
A może czarnuch próbował rower ukraść i biały go nakrył?
Coordinator napisał/a:
A skąd wiesz, ze atak był na tle rasistowskim? Już sobie (jak typowy lewak) wyimaginowane wytłumaczenie broniące czarnucha znalazłaś?
A może czarnuch próbował rower ukraść i biały go nakrył?
Oczywiście pod filmikami, gdzie to czarny atakuje też stawiasz takie pytania?
Justynka99 napisał/a:
Oczywiście pod filmikami, gdzie to czarny atakuje też stawiasz takie pytania?
W sensie, ze czarny nakrył białego na kradzieży i się zbulwersował? Widziałaś kiedyś taki film? Bo ja nie, a opinie wyrabiam sobie patrząc na to co się dzieje w realnym świecie, bez dopowiadania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów