Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziadek nie widział kierownika autobusu.
Dlatego ja jak idę po pasach to się rozglądam na lewo i prawo. Pierdoli mnie to, gdzie to jest, ale robiąc rocznie 120.000 km TIRem i 15.000 km osobówką sprawił, że taki widok mam codziennie, a rozglądający się pieszy na pasach jest tak częsty jak V8 we współczesnej motoryzacji. 30 lat względnej wolności, brak komunizmu, wojen, niepokojów społecznych wyprał ludzi z czujności. Już nie trzeba jebać PZPR, ruskich / niemców / zaborców, nie trzeba stać w kolejkach po mięso, kombinować, załatwiać, mieć siatki znajomych itp. Może i za komuny wszystko było szare, obsrane, zapuszczone, nie można było wyjeżdżać za granicę (chyba że do państw satelickich ZSRR i na wschód). Ale jednak niemiecko/ruska okupacja i 44 lata komuny wykształciły w ówczesnych ludziach instynkt przetrwania, kombinatorstwa, sprytu i kreatywności. Dziś nie trzeba kombinować ubrań, jedzenia, samochodów, sprzętu RTV / AGD, twardej waluty, dolarów, złota itp. przez co obrazki macie powyżej. Jak ja bym chciał, by Polska i kraje sąsiadujące z nami znów stanęły w obliczu realnego zagrożenia. Zobaczylibyście, jak szybko pedały w rurkach by je zdjęły, zakryły / usunęłyby tatuaże, pedalsko-samurajskie koczki, wyjebałyby iPhone'a do studzienki kanalizacyjnej i w pół roku z ciepłych kluch nie umiejących trzymać wkrętaka czy czy nie umiejących wbić gwoździa w ścianę staliby się facetami.
Założę się że pierdolisz głupoty widząc że tyle napisałeś
Bydło ludzkie czym więcej gada tym gorzej na świecie
Kierownik autobusu nie widział dziadka.
dlatego my mozemy zobaczyc zacne pierdolniecie
Założę się że pierdolisz głupoty widząc że tyle napisałeś
Bydło ludzkie czym więcej gada tym gorzej na świecie
twój stary
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów