A co z flakiem? Nie boli?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak to jest jak od czterdziestu lat ma się osiemnaście.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
To niegrzeczne naśmiewać się z 70 latka pokonującego wezbrany strumień o szerokości 40cm i głębokości 20cm.
Jestem zniesmaczony i zbulwersowany, to mógł być ojciec/dziadek każdego z nas!
A tak na poważnie, to browar leci Taki stary a taki głupi, szkoda, że nie próbował przejść nad "rowkiem" na sznurku do bielizny zawieszonym 10 metrów nad ziemią. Byłoby jeszcze zabawniej.
Jestem zniesmaczony i zbulwersowany, to mógł być ojciec/dziadek każdego z nas!
A tak na poważnie, to browar leci Taki stary a taki głupi, szkoda, że nie próbował przejść nad "rowkiem" na sznurku do bielizny zawieszonym 10 metrów nad ziemią. Byłoby jeszcze zabawniej.
@deliriumpermanent Tak się wspinasz na paluszki po to piwo, chcąc być "fajnym"... że aż Ci go w nagrodę nie postawię.
Jak już jajec w gaciach nie było to i nie bolało
O kurde, mam w tym momencie identyczną koszulę co ten typek (Wrangler z Wallmarta za 15 dolców). Tylko, że ja mam 21 lat o on 50 ;p
Co to za utwór ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów