Kobieta miała zielone. Lubin.
Kobieta miała zielone. Lubin.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej nikt się nie rozgląda, wchodząc na pasy na zielonym świetle...
Tu winę ponosi bezwzględnie kierowca, on ma zachować szczególną uwagę przed przejściem, o światłach nie wspomnę...
Ironia czy nie - nie mów w imieniu innych, jeśli sam postępujesz jak debil... również poprawiłbym interpunkcję.
W latach gdy chodziłem do przedszkola powtarzali dorośli w kółko:
"Nie biegnij przez przejście dla pieszych"
"Rozglądaj się cały czas"
"Patrz kierowcy w oczy czy Cie widzi"
A teraz na chodniku przed przejściem jest napis "odłóż smarkfon", bo do dzieci już chyba żadne informacje nie docierają.
A tymczasem odzew "sadoli" że kierowca to chuj, psychol i że pieszy miał pierwszeństwo Coraz częściej czytam takie komentarze pod podobnymi filmami. Nowe pokolenie nie zapowiada niczego dobrego ;D
A tymczasem odzew "sadoli" że kierowca to chuj, psychol i że pieszy miał pierwszeństwo Coraz częściej czytam takie komentarze pod podobnymi filmami. Nowe pokolenie nie zapowiada niczego dobrego ;D
No bo idiota miał czerwone. Co nie wpływa faktu że za cudzą głupote szkoda własnego zdrowia i warto być ostrożnym.
Raczej nikt się nie rozgląda, wchodząc na pasy na zielonym świetle...
Tu winę ponosi bezwzględnie kierowca, on ma zachować szczególną uwagę przed przejściem, o światłach nie wspomnę...
Rozgląda i dzięki temu jeszcze, żyję bo już mi taki skurwiel śmignął przed nosem na moim zielonym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów