Ale stado go dopadło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ale stado go dopadło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie te zakapturzone szczury powinno się odesłać do lepianek z krowich gówien i odizolować od cywilizacji
Kiedyś zjawi się jakiś Ruch polityczny który w programie będzie miał wziąć za mordę to ścierwo. Ciekawego czy to stanie się za naszego życia.
Jak dzików jest za dużo i czynią szkody to urządza się odstrzał kontrolowany. Jeśli czarnych małp jest za dużo i czynią szkody to …. ?
radek653 napisał/a:
Wszystkie te zakapturzone szczury powinno się odesłać do lepianek z krowich gówien i odizolować od cywilizacji
Po co popadać w koszty. Przetworzyć na karmę dla zwierząt w zoo. Mięsożerne zwierzątka się ucieszą.
trytodie napisał/a:
Jak dzików jest za dużo i czynią szkody to urządza się odstrzał kontrolowany. Jeśli czarnych małp jest za dużo i czynią szkody to …. ?
Odstrzał niekontrolowany.
I nigdzie tego nie pokażą oczywiście a teraz odwróćmy role, biali młodzi ludzie napadają czarną kobietę i biją czarnego starszego pana który próbuje ją bronić. Wybrażacie sobie to lewe wycie?? Pół świata by zapłonęło
jak się skończyło niewolnictwo to zamiast odesłać wszystkich czarnych statkami tam skąd ich wzieli to zostawili ich i dali im prawa .. to białe zjeby, dobrze im tak
dgfdfg napisał/a:
jak się skończyło niewolnictwo to zamiast odesłać wszystkich czarnych statkami tam skąd ich wzieli to zostawili ich i dali im prawa .. to białe zjeby, dobrze im tak
Ale dokąd odesłać, skoro wódz wioski sprzedał ich za paczkę fajek kolonistom
Tępę czarne mapły
Za taką napaść na białego człowieka przez czarnuchów, czyli niewolników powinno się ich jak najszybciej wyłapać, publicznie wybatorzyć na oczach innych niewolników i przykładnie ściąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów