📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Niestety obawiam się, że kaszojad mógł to przeżyć. Obym się mylił...
Loaloa napisał/a:
Niestety obawiam się, że kaszojad mógł to przeżyć. Obym się mylił...
Jak już, to ryżojad, bo zdarzenie miało miejsce w chinach, spierdolino umysłowa...
Ale trzeba przyznać, że dzieciak zrobił skuteczny unik przed złapaniem.
Całe szczęście, że hulajnoga cała ufff... nie mógłbym obejrzeć tego filmiku do końca gdyby wypuścił tą bezbronną hulajnogę i chciał (nie daj Boże) ratować smarkacza. Trzeba mieć priorytety i to mi się podoba!
Salieri16000 napisał/a:
Jak już, to ryżojad, bo zdarzenie miało miejsce w chinach, spierdolino umysłowa...
Hehehee...
-Mamo, ja już nie chce jeździć hulajnogą, wymyśli mi jakąś inną zabawę!
-Ok synku, pobawimy się w biegaczy... W umierających biegaczy!
-Ok synku, pobawimy się w biegaczy... W umierających biegaczy!
Całe szczęście, że hulajnoga cała ufff... nie mógłbym obejrzeć tego filmiku do końca gdyby wypuścił tą bezbronną hulajnogę i chciał (nie daj Boże) ratować smarkacza. Trzeba mieć priorytety i to mi się podoba!
nie refleks zawiódł tylko tak jak piszesz troska o hulajnoge wzięła tu górę. Do leżącego dzieciaka juz całkiem żwawo biegnie
Nie dość że w Chinach ponoć polityka jednego gówniaka, to jeszcze taki finał.
Gówniak pewnie sam składał tę hulajnogę, to chociaż pamiątka będzie.
Gówniak pewnie sam składał tę hulajnogę, to chociaż pamiątka będzie.
Co się dziwić zrobienie hulajnogi to nie łatwa sprawa a dzieciaka to w parę minut można ,dziadek zna wartość rzeczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów