📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie rozumiem dlaczego ta baba się wkurzyła? Obraził ją ten żarcik?
Rick był już wystarczająco ujarany a za godzinę miał prowadzić furę do domu to się stara wkurwila bo ja podkurwial zarcikami. Tak było
karinawaw napisał/a:
Nie rozumiem dlaczego ta baba się wkurzyła? Obraził ją ten żarcik?
Ta baba powinna zarobic niezlego luja w morde za te slowa. Jebana nie ma szacunku dla ludzi.
Sklozgos napisał/a:
Ta baba powinna zarobic niezlego luja w morde za te slowa. Jebana nie ma szacunku dla ludzi.
Pizdujesz się, bo obejrzałeś 5-sekundowy film, z którego poza tym co widać, raczej nie da się wyciągnąć żadnego kontekstu.
I tak 90% zjebów powtarza to co zobaczyło, tworząc własne teorie, z których łatwo zrobić fejkniusy, clickbaity, etc.
Prawdopodobnie ta para ma do siebie więcej dystansu, niż ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów