Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie baży pasuje jako komentorz tyn oto poniższy videoklip. Baja Bongo, hej

Nie rozumiem dlaczego ta baba się wkurzyła? Obraził ją ten żarcik?
Rick był już wystarczająco ujarany a za godzinę miał prowadzić furę do domu to się stara wk🤬ila bo ja podk🤬ial zarcikami. Tak było
karinawaw napisał/a:
Nie rozumiem dlaczego ta baba się wkurzyła? Obraził ją ten żarcik?
Ta baba powinna zarobic niezlego luja w morde za te slowa. J🤬a nie ma szacunku dla ludzi.
Sklozgos napisał/a:
Ta baba powinna zarobic niezlego luja w morde za te slowa. J🤬a nie ma szacunku dla ludzi.
P🤬dujesz się, bo obejrzałeś 5-sekundowy film, z którego poza tym co widać, raczej nie da się wyciągnąć żadnego kontekstu.
I tak 90% zjebów powtarza to co zobaczyło, tworząc własne teorie, z których łatwo zrobić fejkniusy, clickbaity, etc.
Prawdopodobnie ta para ma do siebie więcej dystansu, niż ty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie