Dziadek zaprowadza porządek . Materiał kradziony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebani gówniarze.
To miasto od zawsze wzbudzało we mnie obrzydzenie, ale teraz to nim kurwa gardzę.
Prawidłowo ! na miejscu dziadka celował bym prosto w kły . penery jebane.
Dziadek kurwa!!! Wyjdz!Dziadek kurwa!!! No wyjdz!!!!
Kolejny materiał, który zaczyna się od środka akcji i nie wiadomo co te debile zrobiły
Przytuliłbym takiego dziadka Pewnie nie zaznał ciepła i dobroci ludzkiej od wielu, wielu lat. Ja lubię przytulać stare drzewa.
Niestety mi to wygląda na starczą demencję, ni stąd ni zowąd nagłe zmiany nastroju zaburzenia pamięci i emocji. Znam to niestety mam babcię z tą przypadłością niby wszystko jest ok ale jak biorę jej emeryturę to wpada w szał, że nawet leki nie pomagają. Szkoda kobieciny...
hahaha piwo za dialogi gości z samochodu
a ja bym dziadkowi pierdolnął kontrolną lampę na ryj jakby tylko dotknął mnie tą lagą. Ot tak, żeby nie fikał później, może by się główka naprawiła.
Czy dziadek ma rację czy nie powinien mierzyć siły na zamiary. Dostanie kiedyś lapsa od młodego, nakryje się nogami to (może) następnym razem pomyśli.
Wkurwiony_Zygfryd napisał/a:
Niestety mi to wygląda na starczą demencję...
Wydaje mi się, tak na 95%, że masz rację. Pracowałem w domu starców dla ludzi z demencją czy też alzheimerem. Wiem jak Ci ludzie się zachowują i do czego są zdolni. Przykro się na to niestety patrzy, bo masz 100% pewności, że Ci ludzie nie są w tym momencie świadomi tego co robią, a jednak dalej musisz im tłumaczyć, że mają się uspokoić. Serio, nie polecam takiej roboty jak się ma miękkie serce. No i też zapierdol fizyczny niemiłosierny. Gówno gównem poganiane, że się tak wyrażę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów