Niedzielny dziadek co wieki temu w chipsach prawo jazdy znalazł czyni wyjechanie przez co robi się wypadek, a dziadek wyczołguje się z samochodu czyniącego czując moc wypadku w nogach niechybnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po 70 roku życia obligatoryjnie ponowne podejście do egzaminu z dokładnymi badaniami lekarskimi (w efekcie oczywiście żaden dziad by nie otrzymał prawka)
Tak to pewnie kupi znowu jakieś auto lub sejczento i znowu kogoś niewinnego rozpierdoli
umcy bumcy tsss , umcy umcy , tesciowa dobrej muzy slucha
dziadek tak zapierdalal ze az wycieraczki wlaczyl
dziadek tak zapierdalal ze az wycieraczki wlaczyl
jakie opanowanie, pracownicy prosektorium liczący na klienta
Dziadek chyba nie zapiął pasów, że nim tak rzucało.
Zimny łokieć utrzymany nawet po zrobieniu 360*. To się nazywa klasa.
A babsko jak to babsko, pierdoli najwięcej a dupy na centymetr nie ruszy...
A babsko jak to babsko, pierdoli najwięcej a dupy na centymetr nie ruszy...
1:18 typ w marynarce o mały włos nie powiększył liczby poszkodowanych
BrianGriffin napisał/a:
Po 70 roku życia obligatoryjnie ponowne podejście do egzaminu z dokładnymi badaniami lekarskimi (w efekcie oczywiście żaden dziad by nie otrzymał prawka)
Zobaczymy, co powiesz, gdy sam będziesz na emeryturze, a do lekarza trzeba dojechać mimo trudności z poruszaniem się.
Mój dziadek skończył już 80 lat, nie przejdzie 100m, bo mu nogi nie pozwalają, ale wciąż jeździ bezpiecznie. Nigdy nie słyszałem, żeby miał stłuczkę z własnej winy. Ale przynajmniej jeździ tylko kilka kilometrów dziennie i po małym mieście, gdzie ruch jest umiarkowany i powolny.
BKKW napisał/a:
Zobaczymy, co powiesz, gdy sam będziesz na emeryturze, a do lekarza trzeba dojechać mimo trudności z poruszaniem się.
Mój dziadek skończył już 80 lat, nie przejdzie 100m, bo mu nogi nie pozwalają, ale wciąż jeździ bezpiecznie. Nigdy nie słyszałem, żeby miał stłuczkę z własnej winy. Ale przynajmniej jeździ tylko kilka kilometrów dziennie i po małym mieście, gdzie ruch jest umiarkowany i powolny.
Wszystko jest indywidualne. Myślę, że obowiązkowe badanie lekarskie po 70 co np. 2 lata byłoby rozsądne. Jeden nie będzie sprawny mając 70 lat. Drugi będzie biegał po 80.
Sam mam to szczęście, że dziadkowie żyją (79 i 82 lata) i mają się dobrze. Obaj bez problemu jeżdżą po sporym mieście, a jeden średnio raz- 2x w miesiącu robi trasę 170km.
Oj tam po prostu turbina mu się nie załączyła i dlatego tak wolno ruszył i nie zdążył
Gdyby trafił na mnie to bym raczej nie ryzykował wjechania do rowu, tylko bym go jebnął całym przodem, wtedy z dziadka nie byłoby co zbierać D:
Ja ostatnio zrobiłem slalom życia, krajówka, lecimy spokojnie bo niedziela i widzę przed sobą pięknego czerwonego małego fiata. Fiacik wrzucił kierunek w prawo, myślę chce zjechać w zatoczkę autobusową kogoś wysadzić, kij wie. Lecz ku mojemu zdumieniu czerwona strzała owszem, wjechała w zatoczkę, ale tylko po to żeby odbić w lewo, przeciąć podwójną ciągłą i zawrócić... Tak, pierwotnie chciałem go minąć z lewej strony, szczęście dla dziadka że zdążyłem odbić i nie próbować go nauczyć jak zrobić helikopter maluchem, bo strzelam że zrobiłby więcej obrotów niż te seicento :V
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów