Starszy pan w markecie przy kasie dowiedział się,że wygrał tygodniowy pobyt w spa.Myśli sobie:
-jestem stary,a w spa jeszcze nie byłem czemu by nie spróbować
Pojechał do tego salonu spa.W pierwszy dzień pobytu poszedł na pobliską plażę.Zauważył trzy młode gołe laski i pomyślał sobie,że też się rozbierze no i jak pomyślał tak zrobił.I wtedy jedna z tych gołych lasek podchodzi do niego i zaczyna robić mu loda.Dziadek podniecony w końcu się spuścił i sobie pomyślał:
-dobrze,że pojechałem do tego spa pewnie tu jest zajebiście.
po czym udał się do spa do sauny.Wchodzi do tej sauny,a tam siedzi 3 skoksowanych murzynów.Dziadek siada niedaleko nich i sobie puścił bąka.Po czym jeden z murzynów mówi:
-Ty dziadek wołałeś mnie?
dziadek:
-nie wołałem nie wiem o co ci chodzi.
Murzyn się wkurwił i mówi:
-Nie kłam przecież słyszałem.
Po czym wraz z pozostałymi 2 murzynami wyruchali dziadka w dupe.Po tym zdarzeniu dziadek stwierdził:
-kurwa wyruchali mnie tutaj w dupe nic tu po mnie.Jadę do domu
Dziadek już ma wychodzić,ale jeszcze przed tym zaczepia go recepcjonistka i mówi:
-Przepraszam.Mógł bym pan chociaż powiedzieć czemu postanowił pan wyjechać tak szybko?Co się panu nie podobało?
Dziadek wkurwiony odpowiedział jej tak:
-Proszę pani kutas staje mi raz na 5 lat a pierdzę co 30 sekund.
-jestem stary,a w spa jeszcze nie byłem czemu by nie spróbować
Pojechał do tego salonu spa.W pierwszy dzień pobytu poszedł na pobliską plażę.Zauważył trzy młode gołe laski i pomyślał sobie,że też się rozbierze no i jak pomyślał tak zrobił.I wtedy jedna z tych gołych lasek podchodzi do niego i zaczyna robić mu loda.Dziadek podniecony w końcu się spuścił i sobie pomyślał:
-dobrze,że pojechałem do tego spa pewnie tu jest zajebiście.
po czym udał się do spa do sauny.Wchodzi do tej sauny,a tam siedzi 3 skoksowanych murzynów.Dziadek siada niedaleko nich i sobie puścił bąka.Po czym jeden z murzynów mówi:
-Ty dziadek wołałeś mnie?
dziadek:
-nie wołałem nie wiem o co ci chodzi.
Murzyn się wkurwił i mówi:
-Nie kłam przecież słyszałem.
Po czym wraz z pozostałymi 2 murzynami wyruchali dziadka w dupe.Po tym zdarzeniu dziadek stwierdził:
-kurwa wyruchali mnie tutaj w dupe nic tu po mnie.Jadę do domu
Dziadek już ma wychodzić,ale jeszcze przed tym zaczepia go recepcjonistka i mówi:
-Przepraszam.Mógł bym pan chociaż powiedzieć czemu postanowił pan wyjechać tak szybko?Co się panu nie podobało?
Dziadek wkurwiony odpowiedział jej tak:
-Proszę pani kutas staje mi raz na 5 lat a pierdzę co 30 sekund.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis