Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Według źródła sprawcą wypadku okazał się 86-letni dziadek. .
86-letni dziadek powiadasz? Za kierownicą powiadasz? Ech, kurwa... Kolejny argument przemawiający za tym, żeby ograniczyć prawa starym dziadom do poruszania się w przestrzeni publicznej nie tylko pojazdami, ale i pieszo, albo chociaż wprowadzić jakieś prawo, żeby takie stare próchno co ledwo łazi poruszało się z opiekunem.
Stara babka wywijająca orła po wejściu do mięsnego, stare truchło wypierdalające salto na ruchomych schodach z wózkiem na zakupy w galerii handlowej, 86-letni dziad za kierownicą jadący pod prąd na autostradzie... No niech mi ktoś kurwa powie, że nie mam jebanej racji.
Zaraz jakaś pizda wyskoczy z pierdoleniem typu: "ty chuju, też będziesz kiedyś starym próchnem i też będziesz chciał wyjść na miasto, ale ci nikt nie pomoże, bo jesteś stulejem i nie będziesz miał dzieci, które się tobą zaopiekują"..
Nie kurwa, nie będę chciał wyjść i chuj!!
86-letni dziadek powiadasz? Za kierownicą powiadasz? Ech, kurwa... Kolejny argument przemawiający za tym, żeby ograniczyć prawa starym dziadom do poruszania się w przestrzeni publicznej nie tylko pojazdami, ale i pieszo, albo chociaż wprowadzić jakieś prawo, żeby takie stare próchno co ledwo łazi poruszało się z opiekunem.
Stara babka wywijająca orła po wejściu do mięsnego, stare truchło wypierdalające salto na ruchomych schodach z wózkiem na zakupy w galerii handlowej, 86-letni dziad za kierownicą jadący pod prąd na autostradzie... No niech mi ktoś kurwa powie, że nie mam jebanej racji.
Zaraz jakaś pizda wyskoczy z pierdoleniem typu: "ty chuju, też będziesz kiedyś starym próchnem i też będziesz chciał wyjść na miasto, ale ci nikt nie pomoże, bo jesteś stulejem i nie będziesz miał dzieci, które się tobą zaopiekują"..
Nie kurwa, nie będę chciał wyjść i chuj!!
Niech te tesle dopracują i auto pilot zrobi swoje..
No niech mi ktoś kurwa powie, że nie mam jebanej racji.
Następnym krokiem będzie eutanazja każdego, co ma nick KonioBijca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów