To musiała być jego żona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To musiała być jego żona
Ekstreninacja covidian.
Przecież to zwykły anestezjolog robi znieczulenie ogólne przed operacją. W każdym szpitalu chińskim taki jest. Jedyne co mnie dziwi to że ma zwykle buty a nie jest w japonkach
Anestezjolog na NFZ przygotowuje pacjentkę do zabiegu operacyjnego.
Mistrz dalekowschodniej sztuki walki "nie podchodź, bo wpierdolę".
To jest fantastyczne panstwo, w ktorym kamieniem mozna zrobic atak terrorystyczny przebijajacy liczbami strzelaniny z europy zachodniej, bo nikt nawet nie pomysli o tym zeby przerwac czy sie skutecznie bronic.
Lekarz orzecznik z ZUS na emeryturze?
Ktoś ma jakieś info o huj tu chodzi, bo wersja z żoną, mężem i kochanką mnie nie przekonuje.
Ten dziadek ledwo co ten kamyk podnosi i nikt mu nie potrafił w ryja strzelić... Jednak ciekawi mnie o co mu chodziło
Wygląda, że zaatakował zupełnie przypadkowe kobiety. Śmieć ze zjebanym mózgiem, do utylizacji. Tym bardziej, że stary.
Gandalf napisał/a:
On ją budzi?czy usypia?
leczy bo nfz nic nie chce dac, ostanio kumpel poszedl bo noga boli juz miesiac tyle musial czekac ;0 lekarz mu mowi tutaj nie pomoge ale obok prywatnie 800zl wstrzykne i bedzie dobrze i tak co 3 miesiace
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów