To musiała być jego żona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To musiała być jego żona
Wykonał na niej akt łaski xd Może cierpiała a że łobuziak kochał to jej pomógł
To był kamień z napisem love
U nas, oddziałowa by go poskładała w kilka sekund.
To była żona, dalej kochanka i miał je obie dosyć. Chcę się cieszyć starością a zawracaniem dupy, wymaganiami i pretensjami.
To była żona, dalej kochanka i miał je obie dosyć. Chcę się cieszyć starością a nie zawracaniem dupy, wymaganiami i pretensjami*
To była żona, dalej kochanka i miał je obie dosyć. Chcę się cieszyć starością a nie zawracaniem dupy, wymaganiami i pretensjami*
A może po prostu mu łóżko zajęła i chciał by szybciej się zwolniło?
Chiny, ateiści, psychopaci, kanibale, kurwy jak Ruskie gównozjady i dwulicowe Ukry. Tfuu!
przeciez ten dziadek ledwo chodzi ten gosc powinien go pchnac i nie ma dziadka. pierwsza mysl wchodze na łozko wale mu buta na ryj dziadka nie ma
Poopatulony napisał/a:
Chiny, ateiści, psychopaci, kanibale, kurwy jak Ruskie gównozjady i dwulicowe Ukry. Tfuu!
Pięknie ich podsumowałeś
Doprawdy straszliwy świat Cię otacza, każdy myśli jak Cię wyruchac, każda kobieta jak zdradzić, sąsiad jak podpierdolic, a ogólnie wszyscy czają się na Twój hajs i cieszą się twoją krzywda.
I pewnie tak jest o ile na żywo jesteś taki jaki wydajesz się po tym wpisie
To musiał być anestozjolog tylko fartuch w dyżurce zostawił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów