📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie kurwa "złamał babci miednicę"?! Sama sobie złamała. Gdyby ją potrącił na przejściu, to by jej złamał. Wina baby.
Dwa dziady niedołężne. Jeden pieszy, a drugi ślepy za kierownicą. Zahamować w sumie dziad mógł by i zdążył by, gdyby nie był ślepy.
Dwa dziady niedołężne. Jeden pieszy, a drugi ślepy za kierownicą. Zahamować w sumie dziad mógł by i zdążył by, gdyby nie był ślepy.
Mzimu napisał/a:
@up
przecież byłą na przejściu
O kurwa, faktycha. Niezłe przejścia kacapichy mają. Zdarta zebra i brak świateł na szosie szybkiego ruchu...
MotherFucker napisał/a:
O kurwa, faktycha. Niezłe przejścia kacapichy mają. Zdarta zebra i brak świateł na szosie szybkiego ruchu...
To jest teren zabudowany. Nie wiem co pijesz, ale poczęstuj mnie, też chcę mieć odlocik
W dzisiejszych czasach połamana miednica to pikuś. Kupi sobie nową w każdym markecie i to jaki kolor będzie jej pasował.
W jaki sposób leczy się takie złamanie? Przecież dupy w gips nie wsadzą a leżeć całkiem bez ruchu w pozycji na wznak też mało realne bo raz , że odleżyny a dwa trzeba jakoś srać , wyjaśni ktoś , jestem ciekaw
Jasiek93 napisał/a:
W jaki sposób leczy się takie złamanie? Przecież dupy w gips nie wsadzą a leżeć całkiem bez ruchu w pozycji na wznak też mało realne bo raz , że odleżyny a dwa trzeba jakoś srać , wyjaśni ktoś , jestem ciekaw
Co prawda moja wiedza medyczna ogranicza się do 3h kursu pierwszej pomocy 10 lat temu (aby wiedzieć co robić) i 10 letniego wertowania harda na sadolu (aby wiedzieć czego nie robić), ale akurat kolega miał pecha na motocyklu i mu się to przydarzyło, więc odpowiem.
"To zależy". Jak masz farta to nie wsadzą Cię w gips, bo będzie szansa na ogarnięcie sie jedynie poprzez usztywnienia i uważanie na siebie. Ale jak masz pecha... Rozcinają Cię pod dupą i po bokach, składają, skręcają śrubami i zaszywają. A potem w gips ze stylowymi otworami na produkty twojej przemiany materii. I tak 6-12 tygodni na wyrze i następnie bolesna rehabilitacja
EDIT:
oczywiście 6-12 tygodni dla młodego mężczyzny. Babcia, jak ją jeszcze nawiedziła osteoporoza nie podniesie się pewnie nigdy,
MotherFucker napisał/a:
Nie zdarta, tylko u nich jest takie prawo, że nie musi być zebry na przejściach dla pieszych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów