Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Halman
Co ci się Hal nie podoba? Przecież tak lubisz językiem kolegom obrabiać pierścień.
Co ci się Hal nie podoba? Przecież tak lubisz językiem kolegom obrabiać pierścień.
T3RMINATOR napisał/a:
@Halman
na razie to ty wstawiasz liżących sobie dupę grzybów, dysk na pewno masz zaj🤬y tym kontentem...

Halman napisał/a:
na razie to ty wstawiasz liżących sobie dupę grzybów, dysk na pewno masz zaj🤬y tym kontentemu...
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Nigdy tego gówna nie wezmę. Ten crack to musi kurewsko źle smakować, że później się liże brudną dupę cz🤬cha.
Jak będziecie brać narkotyki to skończycie liżąc murzynowi dupę gdzieś na dworcu

Dzięki za info o nowym serwisie. Może tam nie będą się filmiki zacinały.
mazga50 napisał/a:
Nigdy tego gówna nie wezmę. Ten crack to musi kurewsko źle smakować, że później się liże brudną dupę cz🤬cha.
A może zmienia smak i takie lizanie to czysta przyjemność?
Wygląda to bardziej na wdmuchiwanie dymu w dupę, żeby lepsza bania była.
Nie zmienia to jednak faktu, że poj🤬a akcja, a sam materiał na harda
Nie zmienia to jednak faktu, że poj🤬a akcja, a sam materiał na harda

US i A zamienia się w Sodomę i Gomorę. Karma za Hiroshimę i Nagasaki. Tyle dobrze, że mamy co oglądać.
I pomyśleć, że dopiero teraz znieśli nam wizy, zapraszając w takie coś... Co za ironia losu...
I pomyśleć, że dopiero teraz znieśli nam wizy, zapraszając w takie coś... Co za ironia losu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie