Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tam nie widać ku*asa
Ale widać jak żongluje torbą w czerwonych majtach...
Ale w sumie co ja tam się znam. Teraz takie czasy są, że jak dziadzio choć pomaca to internetowy stulejarz z zazdrości powie, że pedał a baba na pewno ma kutonga
Raczej głaszcze pusie, częsty zabieg przed wślizgiem. Nawet jak wstaje gladziutkie ma majteczki żadnego snejka nie widać
Ale w sumie co ja tam się znam. Teraz takie czasy są, że jak dziadzio choć pomaca to internetowy stulejarz z zazdrości powie, że pedał a baba na pewno ma kutonga
Hahah z całego serca życzę Ci takiej baby każdego dnia i temu dziadkowi też
PS: Popatrz jak ten chłop eee znaczy baba wstaje (czas 1:19 ). Mam nadzieję, że lubisz hot-dogi po brazylijsku . W każdym razie twoje zdrowie smakoszu życia ,a z wody po parówkach mozna przygotować nawet herbatę
Raczej głaszcze pusie, częsty zabieg przed wślizgiem. Nawet jak wstaje gladziutkie ma majteczki żadnego snejka nie widać
Jeszcze by ci ta "pusia" w gardle stanęła
Raczej głaszcze pusie, częsty zabieg przed wślizgiem. Nawet jak wstaje gladziutkie ma majteczki
Ktoś tu się podniecił ....ale żeby typa za babę wziąć?
Haha, jak twoja ma taką "gładziutką pusię" to współczuję xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów