📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mógł skończyć bez walenia leżąco-siedzącego i wyszedłby na bohatera a tak to chuj bombki strzelił i cały czas prysł równie szybko jak padł później... no ale oczywiście gruba musiała zacząć podjudzać .
Typowe dla UK, jak są sami biali to czysto i cicho, jak muzułmanie i murzyny to od razu brud, syf, hałas i wielkie dupy... dobrze że już tam nie mieszkam...
Radości tyle jak by cyrk Korona wjechał na salony.
Nikt_nie napisał/a:
Typowe dla UK, jak są sami biali to czysto i cicho, jak muzułmanie i murzyny to od razu brud, syf, hałas i wielkie dupy... dobrze że już tam nie mieszkam...
Smutna prawda. Ja tu mieszkam i życiowym golem jest zarabiać tyle żeby Cię było stać na mieszkanie w białej wiosce bez tego typu atrakcji
dziadzio 4 ko w jednej rundzie i niespodziewanie 5 ko dla dziadka
Tak zwane high Street we wiosce Ashford co miastem się nazywa z racji posiadania ponad, ledwo ponad stu tysięcy mieszkańców. Typowe zachowania lokalsów, dzień cały sączyć lambrini, lub taniego ciderka, po piętnastej odebrać bąbelki ze szkoły i prosto na high Street do makusia, weź zobacz to lalkę w ciąży, takie to tu normalne widoki, panna w ciąży podpita z viperem czy szlugiem i puszką piwka w łapie. Angielskie państwo i pełna kulturka, śmietniki przed domem, jebłem śmiechem,
szacunek wielki dla gościa
Wszystko fajnie się ogląda ale oczywiście musi jakaś kurwa mordę drzeć w tle.
Syf, niezrozumiały język, patola, krzywy chodnik, ulani ludzie, na 100% smród gówna którego nie czuć z nagrania. Typowy kraj pierwszego świata - Anglia.
Nie to co w Polsce hehe.
Nie to co w Polsce hehe.
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Wszystko fajnie się ogląda ale oczywiście musi jakaś kurwa mordę drzeć w tle.
Wiesz, że masz przynajmniej przynajmniej 3 sposoby na wyłączenie dźwięku? A drącej mordę chuj w gardło po same kule.
Minus za bicie siedzącego, a tak to trzymałem kciuki za dziada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów