📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
idź w chuj ,dziadek się strasznie w życiu nudzę ...
Się stary chuj przyjebał do chłopaków jeżdżących na parkingu ja pierdole
Nie wiadomo o co poszło. Tak puszczony filmik może nie pokazywać istoty sprawy.
oby to predzej trafilo do wiadomosci w tvp niz na glowna...
donkapusta napisał/a:
Nie wiadomo o co poszło. Tak puszczony filmik może nie pokazywać istoty sprawy.
No i to jest właśnie rzecz istotna. Można wtedy też uznać, że dziadek miał solidny powód. A znając rowerzystów? Zapewne miał
O jakiej istocie sprawy pierdolicie jak dziadek wyraźnie się żali, że jeżdżą po parkingu, który on pilnuje i za niego odpowiada.
Za to szarpanie się z młodym powinien dostać po pysku, nie umie się chuj normalnie dogadać albo faktycznie zadzwonić po policję skoro czuję się poszkodowany
Za to szarpanie się z młodym powinien dostać po pysku, nie umie się chuj normalnie dogadać albo faktycznie zadzwonić po policję skoro czuję się poszkodowany
Dziadkowi za słono ugotowano i się przypierdala tetryk
Jak wytrzymac w tym kraju z takimi pojebami. Lepiej zeby dzieciaki piwo albo wino pily pod sklepem. Stary spierdziany dziAD bez zycia.
stary komuch na pretensje do młodych że się bawią , nie lubię pedałowców , ale tu przyznaję im rację
Za komuny pewnie z TTką łaził i opaską ORMO....
Jeśli dziadek cieciuje lub posiada [co jest "raczej" wątpliwe] ów parking to prawidłowo, że się czepia + szczyle powinny po pyskach dostać. Jeśli nie - spałować komucha aby mu się "stare dobre" czasy ZOMO przypomniały.
Ale.. w związku z tym, że gimbus nie nagrał sprawy od początku, bądź ten początek jednak nagrał a następnie bezczelnie uciął, mamy w "komentarzach" sytuację patową. Ot co.
Ale.. w związku z tym, że gimbus nie nagrał sprawy od początku, bądź ten początek jednak nagrał a następnie bezczelnie uciął, mamy w "komentarzach" sytuację patową. Ot co.
@up Serio uważasz, że prawidłowo, bo dziadek przypierdala się do młodzików jeżdżących na rowerze po pustym parkingu? Gdyby byli na motorze, quadzie czy autem, no to może jeszcze, ale to w jaki sposób im aż tak wadzi żeby się szarpać i wygrażać? Uznał że nie? to ok idź i powiedz co uważasz, nie skutkuje to zadzwoń na policje a robienie z siebie takiego cepa w jego wieku to już przesada...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów