Joe Biden o Eltonie Johnie który jest gejem.
"To jego wina, że wydaliśmy tyle pieniędzy na walkę z HIV".
Masakra. Dobrze, że u nas nie rządzi jakiś sprzedajny innemu państwu rudy złodziej, którego już raz wyjebalismy.
Demokraci dobrze reprezentują czarnych:To jeszcze nic. Najlepsze jest to, że czarni dali się przekonać, że Demokraci to ich reprezentanci, a po objęciu władzy tylko pogłębiły się podziały społeczne.
Pedał to facet, a faceta nie da się nauczyć mycia wewnątrz gaci. Próbowałam.Jakby pedały używali prezerwatyw i przestali brać z dupy do ryja, to było by po problemie. Zapomniałem jeszcze o myciu się i dbaniu o higienę osobistą.
Już ci wyjaśniam: komunistyczny dziadek mówi, "to wszystko jego wina, że wydaliśmy siks bilien daler na walkę z ADIDAS"
Kumasz? Taki żart, bo elton dżon jest pedrylem... no, że to on pozarażał tych wszystkich zboczeńców
Dziadek niezły jajcarz, niby stary komunistyczny chuj, ale zakpić z pedałów potrafi. Bo wiesz, on sam bardzo lubi małe dziewczynki (co akurat... albo dobra). Żart dobry, mi się podobało.
No i oblałeś test.
"It's his fault" to takie żartobliwe słowa uznania.
"To jego wina, że pokonałem raka."
"To jego wina, że sprzedaż wzrosła o 50%"
I tak dalej. Żenujące, że trzeba to ludziom tłumaczyć.
Ty chyba uczyłeś się angielskiego w jakiejś alternatywnej wersji albo za często po kredę cię nauczycielka wysyłała w czasie lekcji.
Jak już to do twojego "przykładu" pasuje bardziej "because of him" albo "he's the reason why" lub "I blame him for" co ma bardziej neutralne znaczenie w kontekście reszty zdania.
Ty może rzeczywiście lepiej już nic nikomu nie tłumacz bo będzie głupszy niż jest
Wyobraźcie sobie, że ludzie w tym kraju myśleli, że ten dziad będzie świetnym prezydentem.
Wyobraźcie sobie, że ludzie w tym kraju myśleli, że ten dziad będzie świetnym prezydentem.