18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Lewackie szmaty znowu w natarciu. Cóż za pokojowa manifestacja tolerancji, równości i wolności!

Napisałbym, że są cycki, ale chyba się powstrzymam, bo w lodówce mam nawet lepszy pasztet, niż to ze zdjęcia. No i ten z lodówki nie ma wąsów.

Kurwa, żeby one jeszcze do rasowej kobiety były podobne...

Ogólnie biskup pokazał klasę i cierpliwość, a kurwy zrobiły z siebie większe pośmiewisko niż są (o ile tak się da).

Podjumane z Wielkie sprzątanie FB. Stop lewackiej mowie nienawiści

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
Sushy 2014-01-02, 15:31 1
Ta szmata co trzyma transparent ma zacnego wąsika pod nosem
Zgłoś
chmiela09 2014-01-02, 15:42 6
Dziadek z tyłu chyba jak najbardziej poprawnie potraktował tą szmate
Zgłoś
preliator 2014-01-02, 16:21
poczytajcie zanim coś napiszecie http://www.fronda.pl/a/femen-zdemaskowany-zobacz-kto-stoi-za-golymi-feministkami,33117.html

wiadomo, że do takich akcji zawsze znajdzie się sponsor, nikt za darmo robi z siebie pajaca, nawet w imię "idei". Ludziom stojącym za FEMEN zależy, żeby obrzydzić społeczeństwu walkę o równość i tolerancję.
Zgłoś
makabrax 2014-01-02, 16:26
ja tylko nie rozumiem jednego, kto je tam wpuścił? bo nie wierze że nikt nie poznaje ich mord bo to przecież zawsze są te same, jak akcje jest w plenerze to wiadomo że ciężko to zabezpieczyć aby ktoś nagle nie wbiegł i czegoś nie odpierdolił, ale w budynkach to już w ogóle nie ogarniam... żadnej ochrony, sprawdzenia kto wchodzi?

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
kapral 2014-01-02, 16:26 17
Cytat:

pazerny obłudnik, cwaniak i dziecojeb

na zdjęciu jesteś?
Zgłoś
ukashekk 2014-01-02, 17:01
Na drugim planie obraz prawidłowego postępowania z tym czymś.
Zgłoś
Miszcz_Nalesników 2014-01-02, 17:15 3
Ale jej tam z tyłu kopa zjebał :
Zgłoś
Stuleja_W_Panierce 2014-01-02, 17:32 66
Tylko jedna rada na to feministyczne gówno

Zestaw naprawczy "Jezus" poproszę...
Zgłoś
KrzysztofFejk 2014-01-02, 17:44 1
Na początku myślałem, że prymas ma na sobie jakąś superkozacką marynarkę a to woda
Zgłoś
oko.proroka 2014-01-02, 17:59 11

ta po prawej ma ryj jak facet

Zgłoś
GYVER 2014-01-02, 18:34 1
Zaczyna mnie wku...iac ten Femen. Powinni zrobić z nimi to co na Białorusi ostatnio. Ciekaw jestem czy tak samo odważne były by w meczecie oblewając jakiegoś ciapatego kozoshitsu...
Zgłoś
wowku 2014-01-02, 18:51
najlepszy typek w tle z buta wjechał w suke
Zgłoś
maciek24043 2014-01-02, 18:52 3
BongMan napisał/a:

No i bądź tu mądry i powiedz co gorsze - lewackie szmaty, czy pazerny obłudnik, cwaniak i dziecojeb?

Weź ty kurwa człowieku schowaj się, bo nudny się już robisz. Według mnie człowiek z twoim doświadczeniem w każdej branży, który robił już w życiu wszystko, był wszędzie i poznał każdego powinien robić coś lepszego niż plucie w monitor...
Zgłoś
leskajr 2014-01-02, 18:53
browar dla gościa co wjechał partyzantem w tą szmatę !
Zgłoś
Sul94 2014-01-02, 18:56
Jakie one są brzydkie...oddałyby te ciała na jakiś szczytny cel, nie wiem może na harda czy coś...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów