18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kilka filmów dotyczących LSD i jego działania.

1)Najpotężniejsza substancja świata

2)Leczenie klasterowego bólu głowy

3)Hofman i wojskowe eksperymenty

4)Naukowcy i kreatywność

5)Producent sakramentu - Nick Sand
Zgłoś
Earth 2012-05-29, 13:26 1
Bierzcie dropsy codziennie, tylko potem nie leczcie się za moje pieniądze
Zgłoś
HokusPokus 2012-05-29, 13:28
Kortens napisał/a:

Te filmiki są tak chujowo poskracane przez autora, czy poważnie nie mówili nic negatywnego na ten temat? Bo faktycznie mnie też przekonali Oo.

A teraz dla tych pytanie którzy się orientują, są jakieś skutki przedawkowania? Bo jak tak mówią o tych drobnych dawkach, to co się dzieje z tymi którzy sobie pierdolną 5 kropelek?

dawka to 100mikrograma na łeb (2 krople) , nie montowałem tych filmików
Zgłoś
czerwo64 2012-05-29, 13:40 3
@Kortens

Jednorazowa dawka LSD waha się w przedziale od 100 do 500 µg, jest to mniej więcej jedna dziesiąta masy ziarenka piasku. Efekt progowy występuje już przy 20 µg.[6] Maksymalne dawki przyjmowane przez ludzi to około 1 mg, jednak taka ilość może spowodować nasilenie nieprzyjemnych efektów fizycznych i psychicznych. Nie są znane przypadki uzależnienia ani fizycznego ani psychicznego od LSD. Tolerancja fizjologiczna występuje już po jednokrotnym użyciu i jest skutecznym zabezpieczeniem przed regularnym zażywaniem LSD, gdyż po prostu kolejna z rzędu dawka nie będzie miała działania psychoaktywnego. Występuje też zjawisko tolerancji krzyżowej LSD z psylocybiną[7] i meskaliną[8].

Przypadkowe przedawkowanie LSD ze skutkiem śmiertelnym uważa się za mało prawdopodobne. Prawdopodobnie LD50 LSD dla człowieka zawiera się w przedziale 0,2–1 mg/kg. Znany jest przypadek śmiertelny, gdy w 1975 roku w Kentucky mężczyzna podał sobie dożylnie około 300 mg LSD[9][10].
Zgłoś
Światłocień 2012-05-29, 13:43
Kortens napisał/a:

A teraz dla tych pytanie którzy się orientują, są jakieś skutki przedawkowania? Bo jak tak mówią o tych drobnych dawkach, to co się dzieje z tymi którzy sobie pierdolną 5 kropelek?

Mają hardkorowe zjazdy i flashbacki w przyszłości. Przy ilości "na dnie szklanki" umierają.

"Przypadkowe przedawkowanie LSD ze skutkiem śmiertelnym uważa się za mało prawdopodobne. Prawdopodobna dawka śmiertelna LSD dla człowieka zawiera się w przedziale 0,2–1 mg/kg (do jednego miligrama na kilogram masy ciała). Znany jest przypadek śmiertelny, gdy w 1975 roku w Kentucky mężczyzna podał sobie dożylnie około 300 mg LSD."

Ja tam się w to nie bawię. Nie dość, że naprawdę trzeba umieć dawkować to jeszcze nieźle się panoszy po mózgu i może go uszkodzić. Mi seretoniny dostatek bez żadnych dragów.
Zgłoś
lapps 2012-05-29, 14:22 2
JaTyOn1 napisał/a:

Jakoś nikt nigdy nie tłumaczył się ani na forum ani nigdzie indziej, że feta albo hera to tak samo niegroźne narkotyki jak szlugi czy wóda. A o maryśce ciągle wrze... dziwne.

A LSD jest może mało szkodliwe dla zdrowia, ale mimo wszystko całkiem niebezpieczne. Wielu ludzi się po nim zabiło.

jakos nigdy w zyciu nie slyszalem, zeby ktos sie po lsd zabil. slyszalem natomiast o setkach pozytywnych zmian, po zazyciu jak znajdowanie sensu zycia, czy mobilizacja do dzialania i pracy nad soba

@aleksander6
to zestawienie jest z dupy, bo mdma jebie uklad krwionosny, a lsd poprawia krazenie, wiec powinno byc na odwrot. tak samo sterydy i inhalanty powinny byc wyzej w zestawieniu

@swiatlocien
nic nie trzeba dawkowac, dostajesz kartonik na ktorym masz 150-300 ug (jak sie ktos za to bierze to najczesciej wie co je) i jesz pol albo jednego albo 2, byly przypadki, ze ludzie ponad 10 jedli i tez zyja.
i to mdma podnosi ci poziom serotoniny w organizmie, az ci glowe zalewa:P lsd tylko hamuje przeplyw, zeby potem wszystko naraz polecialo i wykorzystalo normalnie nie wykorzystywane receptory.
zjazdow zadnych po lsd nie ma , a flashback to jest jak ci cos mignie katem oka, albo ci obraz pulsuje

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
BongMan 2012-05-29, 15:04
lapps napisał/a:

klamiesz wacpan albo ten twoj kolego o wiele wiecej rzeczy bral

Wrzucał prawie wszystko. Kwas, grzyby, feta, piguły. Chyba tylko koki i hery nie brał. Panuje jednak na osiedlu przekonanie, że to głównie od kwasu.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
tofur 2012-05-29, 15:48 6
ja pierdole... znowu pierdolenie kocopołów i wyzywanie od ćpunów... filmik zajebisty i obiektywny, nie narzucający jakiegoś jednego punktu widzenia. Badania, fakty, wszystko ładnie pięknie. Ale kurwa nie. Będzie pierdolił jeden z drugim, że złoo, że ćpuny. Kurwa macie jakieś fakty na poparcie swoich teorii? Jakieś badania? Bo jak tylko pojawiają się jakieś fakty w dobrym świetle przedstawiający jakis narkotyk to żadnej merytoryki nie widać po waszej stronie, tylko pierdolenie. vide bongman. Chujowe to strasznie jest, bo przegrywacie na starcie. Zdecydowana większość w ogóle nie wie na temat czego się wypowiada, bo nigdy nie miała do czynienia z żadnym narkotykiem a swoją wiedzą czerpie z propagandowych bajeczek babuni. Ale w obliczu faktów jesteście nadzy.

Zgłoś
Dinozzo 2012-05-29, 15:50
Chuj z tym, DMT i tak jest lepsze bo za darmo, produkuje to szyszynka.
Zgłoś
c................i 2012-05-29, 16:18
Da rade załawtic takie cos w Poznaniu ?
Zgłoś
dth 2012-05-29, 16:55
@ciunki
popytaj kolegow, jesli maja wiecej niz 15 lat. Pewnie ktorys z nich bierze, albo ma dostep : P Takie czasy.
Zgłoś
B................o 2012-05-29, 16:56 1
I dalej, że nie szkodzi, a wręcz leczy , że wciskają wszystkim głupoty, a tylko ćpający znają prawdę. Owszem jak się nawpierdalasz syfu to możesz po jakimś czasie zacząć odkrywać wszystkie tajemnice świata. Ba! możesz nawet zostać Hitlerem albo Mario Bros.

I nie ma co szukać zrozumienia poprzez porównywanie gorzały z narkotykami. Ćpun to nieobliczalny, niekontrolujący się osobnik. Podobnie jak alkoholik. Z tym, że ja jak napiję się 2 piwka czy kilka kieliszków wódki to nie tracę nad sobą kontroli. a jak ćpun wpierdoli kwasa albo dwa to traci nad sobą kontrolę.

Ale ćpun zawsze będzie bronił się, że nim nie jest. Zawsze też będzie wmawiał innym, że ćpanie jest dobre:)
Zgłoś
c................i 2012-05-29, 17:03 1
@UP
No faktycznie jak sie najebiesz to nie tracisz kontroli. W koncu jestes w pełni sprawny wiec smialo mozesz prowadzic auto. wiekszosc ludzi nie ma napadow agresji i ma ochote sie napierdalac. W dodatku alkohol kompletnie nie wyniszcza organizmu. Nawet przez niego nie traci sie szarych komórek. A padaczka alkoholowa to termin sama bzdura. No w koncu jesli ma sie padaczke alkoholową to powracam do tego, ze jestes w pelni swiadomy i masz kontrole nad swoim ciałem
Zgłoś
KiszkaMariana 2012-05-29, 17:07
ciunki, jasne - 61 841 31 11. Dzwoń po 20, Piotrek, mów, że dzwonisz od Mariana.
Zgłoś
c................i 2012-05-29, 17:36
@up
Oki przekaże policji
Zgłoś
koras1897 2012-05-29, 17:38 2
Najbardziej mnie śmieszą ci wielcy przeciwnicy narkotyków, którym tak naprawdę prawdopodobnie nic złego nie zrobiły, ale w TV powiedzieli że są złe (nie twierdzę że są dobre, ale ci krzykacze prawie nigdy nie przytoczą jakiegoś argumentu tylko od razu wyzywają od ćpunów, debili etc.). Ja sam mam w chuju czy ktoś wali kwasy, czy heroinę, kokainę itp. uważam że chcącemu się krzywda nie dzieje z tym że niech robi tą krzywdę tylko i wyłącznie sobie, a jak ktoś uważa że mu to nie szkodzi, a wręcz pomaga to czy jest sens mu tego zabraniać? Ba! Wsadzać do więzienia?! Ale już zupełnie nie rozumiem ludzi którzy wyzywają innych od ćpunów, nie wiem czy oni się martwią o uzależnionych, czy może myślą że ktoś zapali skręta, weżnie piłę mechaniczną i pójdzie mordować ludzi? Jak tak już się martwicie że ktoś nieświadomie zrobi komuś krzywdę to proponowałbym rozpocząć walkę z alkoholem bo to chyba on jest największym złem jeżeli chodzi o używki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów