18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kilka filmów dotyczących LSD i jego działania.

1)Najpotężniejsza substancja świata

2)Leczenie klasterowego bólu głowy

3)Hofman i wojskowe eksperymenty

4)Naukowcy i kreatywność

5)Producent sakramentu - Nick Sand
Zgłoś
Jeadong 2012-05-29, 18:00 4
Wóda nie jest narkotykiem tylko dlatego, że jest legalna. Bycie "ćpunem" zależy tylko od indywidualnych cech każdego z nas tak samo jak jedni chleją wódę co weeked, na studiach częściej, później dorastają, mają ważniejsze sprawy i chleją o wiele mniej. Inni zaś zostają pijakami spod sklepu, życie im się sypie (pamiętacie Dżejsona ?).

To samo z narkotykami, sam w ciągu 2 lat 2 razy przypudrowałem nos dla zabawy i towarzystwa ale jakoś mnie do tego nie ciągnie i nie mam potrzeby ćpania codziennie. To samo z trawą, jarałem miesiąc-dwa prawie codziennie wieczorkiem dla odprężenia, wsłuchania się w ulubione piosenki. Później przerwa pół roku i tak jak wcześniej, zero potrzeby zajarania.

Przytoczę jeszcze przykład palacza, jeden zajara i mu się to spodoba (w sumie nie wiem co, bo jaka jest przyjemność wdychania dymu bez żadnych efektów ?) i będzie się truł do końca życia inni po 2 szlugach przestaną palić.

A wielcy przeciwnicy narkotyków niech zamkną mordę i niech nie wpierdalają się z łapami do czyjegoś życia. Każdy robi co chce i nie powinno być mu to zabraniane. Oczywiście należy wprowadzić pewne zakazy, które chronią osoby trzecie przed ludźmi, którzy są pod wpływem wódy, fety itp. Tak samo jak z alkoholem.
Zgłoś
hycel 2012-05-29, 20:07
O DMT sobie poczytajcie jak chcecie coś potężnego zajebać.
Zgłoś
LikeCannabis 2012-05-29, 22:24
zalukaj.tv/zalukaj-film/10777/lsd_podroz_do_piekla_inside_lsd_2010_.html caly ten film a nie urywki ;]
Zgłoś
P................3 2012-05-30, 0:43
A propos psychodelików.. Sam niedawno brałem DXM i skończyło sie to dla mnie tak ze teraz moja pikawa jest wrażliwa na jednego browarka czy tam sztuczke.. Lekarstwo dla duszy?? może dla duszy tak lecz dla ciala ni chuja... nie mam nic do tych co czasami maja ochote na nocne tripy z przyjaciółmi dostepnymi u biegacza czy tez w aptece bez recepty, ale poprostu badzcie ostrozni bo to naprawde nie jest czlowiekowi potrzebne.. Jak tak teraz patrze na to co robilem cały ten czas to az mnie za serce sciska jak widze ze kumple ida sie najebac a ja stoje z bezalkoholowym leszkiem ..
Zgłoś
dae07 2012-05-30, 2:07 1
za filmy uciete w polowie zdania powinnie Cie ukamienowac...
Zgłoś
lapps 2012-06-04, 15:11 2
@BongMan
hehe feta:D no to sie kolega nabawil paranoi i innych objaw styranego organizmu

@Pacuxx
nie porownuj dxm do lsd bo to jak niebo,a ziemia. dxm to jest gowno co tu duzo mowic jak wiekszosc rzeczy, ktore jeszcze legalnie mozna dostac:P

@Bamboilero
niestety nie masz pojecia o czym piszesz. jedyne dragi po ktorych tracisz kontrole i swiadomosc bardziej niz po alkoholu to psychotropy(jesli mocno przedawkujesz albo polaczysz z alkoholem), albo dragi typu ghb, ktory (tez w polaczeiu z alkoholem) jest znany jako pigulka gwaltu(wszystkie wyzej wymienione lacznie z alkoholem naleza do grupy depresantow, ktore dzialaja hamujaco na oun, stad ten nieogar), no i podobno eter ale tego nie jestem pewien. po reszcie dragow mozesz miec pojebane mysli, czuc sie jak bog/gowno, mozesz prawie nic nie widziec przez halucynacje, ale i tak bedziesz bardziej ogarniety niz jakbys sie dobrze napierdolil. jedyna przewaga alkoholu jest taka, ze jest legalny(kontrola jakosci) i wryty w kulture, dzieki czemu ludzie potrafia sie lepiej z nim obchodzic.
w puszczach amazonskich sa plemiona gdzie szamani lecza swoich pobratymcow, przy pomocy DMT i jakos nie potrzebna im jest nowoczesna medycyna, a mimo to nie ma tam ludzi chorych psychicznie
tak wiec twoje pierdolenie nie ma zadnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci. ale w jednym masz racje. nie mozna porownywac lsd do alkoholu, gdyz alkohol dziala w ten sam sposob co wszystkie najbardziej cpunskie narkotyki, tj psyhotropy/opioidy typu morfina, czy heroina. podczas gdy lsd nawet nei da sie brac codziennie bo nic nie poczujesz.

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów