📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba ich nie szkolili, że amunicja z karabinu może gówno zrobić czołgowi z pancerzem ~400mm
Za nieprzetłumaczenie słowa rifle otrzymujesz karnego penisa
Kod:
[/code]
<br>
[p]<br>
[center]<br>
____<br>
/ | \<br>
| |<br>
| |<br>
| |<br>
| |<br>
___ | |___<br>
/ \<br>
| |<br>
\ /<br>
<br>
[/center][/p]
W moich czasach rifle to rifle, nie ma czego tłumaczyć, najwyzej powiem ze czołg to tank, jak by ktos nie był pewny.
ooooo żesz.... To się chłop nadział :/
Sam jest sobie winny, bo gdyby zastrzelił czołg za pierwszym razem to nie zostałby zabity! A tutaj widać wyraźnie, że strzelił w stronę czołgu, ale nie zabił go a co najwyżej ranił! Więc czołg był jeszcze na tyle sprawny żeby oddać strzał, który był dla delikwenta śmiertelny... jaki z tego morał? Czołg strzela celniej!
sauerps napisał/a:
Sam jest sobie winny, bo gdyby zastrzelił czołg za pierwszym razem to nie zostałby zabity!
tu powinieneś skończyć wywody
Ale akcja z czołgiem przepiękna
To coś w tym stylu
Jak w Battlefieldzie.
i po jakiego ciula tam stal?!
Ale przeżył?.... nie?
właśnie w battlefielda nie grał, widać, jest fanem call of duty i niezniszczalnych budynków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów