📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A niech się wypcha trocinami. Mógł wcześniej, baran, o tym pomyśleć.
tielan napisał/a:
nicramnet, zapomniałeś dodać znaczenie "kakaowego oka", który również jest więziennym znamieniem.
Za zapomniałem? Nawet Tielan to wyszczególnił :|
Brak edycji kończy się dodatkowymi postami.
Chodziło mi oczywiście o Gonera on zacytował część o którą Ci chodziło z mojego posta.
tielan napisał/a:
nicramnet, zapomniałeś dodać znaczenie "kakaowego oka", który również jest więziennym znamieniem.
* - odbyt przed wiezieniem
O - odbyt po wiezieniu
I roznica w odgłosie puszczanych bąków
piiiii - przed
Puuuuh.. - po
Sam się decydował na to wszystko. Powinno być tak jak kiedyś za czasów dawnych (nie pamiętam kiedy ale chyba średniowiecze i trochę po), że znakowali przestępców widocznymi dla społeczeństwa symbolami, aby było widać z kim ma się do czynienia. Wielka resocjalizacja może na niego zadziałała ale JP na 100%. Powinni wprowadzać kary śmierci i przymusowe prace społeczne. Była by chociaż siła robocza. a nie tak jak teraz Joga, TV XboX/PS i kobieta raz na jakiś czas. Teraz mają hotel na koszt społeczeństwa.
totmes napisał/a:
"...zapłacił zakład karny"
czyli my
Świetnie...Płace podatki żeby jakiś debil mógł sobie usunąć z czoła przygłupi napis. Welcome in Poland . Powinien sobie go usunąć na własną rękę z błędy się kurwa płaci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów