📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwko za materiał własny!
Tatuują pośladek, a nie odbyt. Po pierwsze widać to na filmie, po drugie typ ma half suit w japońskim stylu, a dupe się w tych przypadkach dziara. Po trzecie, na leżąco pośladka by nie podziarał, bo skóra musi być napięta stąd taka poza. Tak, znam się, bo siedzę w zawodzie od 12 lat.
Nyrewesa napisał/a:
Ja wiem że klient płaci, klient wymaga. Ale żeby aż tak być zdesperowanym finansowo? Chyba że to tatoo studio LGBT.
A jak pójdziesz do lekarza to powie Ci, że na tej czy innej części ciała to on już zabiegu / badania nie będzie prowadził bo go trochę "brzydzi"? Bez przesady, ciało to ciało - trochę mięsa pokrytego skórą. Jakie znaczenie ma miejsce malowania, klient płaci to ma.
Seavitia napisał/a:
Chciałabym zobaczyć filmik, albo zdjęcia pt. "tydzien później" . to, że napierdala w trakcie to jest tu mały pikuś. Jakby na to nie patrzeć tatuaż to nic innego jak rana w którą pakuje się tusz -a odbyt to najgorsze miejsce na to by mieć tam coś rozharatanego. A że tatuażysta to jednak nie lekarz to nawet kolesiowi pożądnego antybiotyku nie zafunduje
Jak na moje oko to nikt tu odbytu nie tatuuje - przecież widać, że robi coś przy udzie/pośladku.
po co facet miałby tatuować sobie dupę? Lasce przy ruchaniu chyba dupy nie wypina.. pedał jakiś
Jakby mi tak darł się jakiś cep to bym go wyjebał na dwór, przecież to nie idzie wytrzymać tych jęków
@abuk @ Insaner
Nie będę się z wami kłócił.
Jestem hetero więc się aż tak nie przyglądałem.
Darcie ryja sugeruje odbyt, ale skoro twierdzicie że nie, to pewnie tatuowano mu pizdę
Nie będę się z wami kłócił.
Jestem hetero więc się aż tak nie przyglądałem.
Darcie ryja sugeruje odbyt, ale skoro twierdzicie że nie, to pewnie tatuowano mu pizdę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów