18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Emer88 2012-04-17, 17:16 6
Realia emerytalnego wieku 67 dziękujemy kochany rządzie !!!

Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Zgłoś
i................5 2012-04-17, 18:04 3
e żyłki nie założyła
Zgłoś
P................n 2012-04-17, 18:25 1
Nie ważne ile masz lat tylko na ile się czujesz.
Zgłoś
stud3nt 2012-04-17, 19:52 2
Tymczasem w Sejmie...

Dla babci SZACUN!
Zgłoś
takija 2012-04-17, 20:55
No i co?...kosi, nogi nie straciła, trawę skosiła (byle jak ale zawsze), nikt nie ucierpiał
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-04-17, 20:56
To nie babcia. To jakaś stara rura, która ma problemy z chodzeniem.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-04-17, 23:42
ciekawe czy ma odpowiednie papiery

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
marc-men 2012-04-18, 14:27 4

Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.
Zgłoś
hosemorales 2012-04-18, 15:31
kręć się kręć wrzeciono....
Zgłoś
Vante 2012-04-18, 23:38
Na wsi starsi ludzie pracują do póki mogą i nie widzę w tym nic dziwnego.
Zgłoś
a................0 2012-04-19, 0:12 1
Emer88 napisał/a:

Realia emerytalnego wieku 67 dziękujemy kochany rządzie !!!

Zastanowiłeś się chociaż przez chwilę zanim to napisałeś? Za każdym razem jak temat schodzi na wiek emerytalny, to staram się wyjaśnić ludziom, że tak naprawdę nie ma znaczenia kiedy ustawowo będzie nam przysługiwać emerytura. Dlaczego? Dlatego, że jeśli ktoś mało zarabiał, to na emeryturze dalej będzie musiał pracować, bo mu zwyczajnie nie starczy. A jeśli ktoś zarabia dużo, to sam decyduje kiedy przejść na emeryturę i ile będzie ona wynosić, ochłapy z ZUSu będą jedynie dodatkiem. Za 30-40 lat emerytura od państwa będzie wynosić 30% ostatniej pensji lub mniej, więc nieważne czy wiek emerytalny będzie wynosił lat 40, czy 100 - biedni będą musieli zapierdalać do końca życia, a bogaci tyle, ile uznają za stosowne.
Zgłoś
nanab 2012-04-19, 0:18
WOW!! Zawsze marzyłem żeby obejrzeć filmik z babcią kosząca trawnik!
Zgłoś
Emer88 2012-04-19, 0:27 1
alan10 myślę że tak piszesz bo zapierdalasz jak czarnuch na zmywaku w jebanej Anglii albo jakimś innym kraju i myślisz że błyszczysz ale to chyba tylko od tych płynów do zmywania. Sam też emerytury nie dorobisz i będziesz musiał również zapierdalać. Chyba że druga opcja jest taka że obciągasz jaką POłe i cieszysz się tym co robią z naszym krajem no ale cóż niech Ci będzie. Pies Cie jebał ja sobie nie wyobrażam żeby górnicy czy inni pracowali tyle lat w takich warunkach. A po za tym jeżeli ktoś odkłada przez tyle lat pieniądze na emeryturę i nie dożywa jej to te pieniądze przepadają bez echa w dziurze budżetowej a tak nie powinno być powinna być wypłacana renta rodzinie z tego tytułu. Ale chuj w to .....

Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Zgłoś
vixavixaa 2012-04-19, 0:29
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów