📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
To trans.
edek_kotek napisał/a:
To trans.
Spoko. A ta w różowym?
Znając tamtejsze realia, laska dostanie 25 lat za to, że nie pozwoliła się kolesiowi okraść i wyruchać i kolejne 25 za brak hidżabu. Ma szczęście, bo jakby się dała jednak wyruchać, to kara śmierci za seks pozamałżeński.
Znając tamtejsze realia, laska dostanie 25 lat za to, że nie pozwoliła się kolesiowi okraść i wyruchać i kolejne 25 za brak hidżabu. Ma szczęście, bo jakby się dała jednak wyruchać, to kara śmierci za seks pozamałżeński.
Miałem pisać, że dostanie dożywocie za atak na samca
Fajna, taka ostra babeczka, podoba mi się
Tak, Iranki, zanim religia nie skurwiła i nie zniszczyła tego narodu, były naprawdę zajebistymi dupciami. Ten kraj miał swoją szansę stać się 3-4 potęgą świata, ale po co, allah wie lepiej co dla nich dobre.
Mieć tyle praw że tylko wy same będziecie ich bronić
Tego chcecie
Mieć tyle praw że tylko wy same będziecie ich bronić
Po tym jak zabili młodą dziewczynę Mahse Amini, która nie miała zakrytych włosów, wszystkiego się można spodziewać... A z kolei jak np. facet idzie po ulicy w krótkich spodenkach, np. turysta, to usłyszy od mieszkańców, żeby tak się nie ubierać i zawsze mieć długie spodnie.
Ale w Iranie w ogóle faceci umieją się bić? Ktoś widział umiejącego się bić Irańczyka?
sam jesteś pizda, politycznie poprawna. jak nie widzieli o co chodzi to o czym mieli decydować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów