📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie Floodzia by to zaraz wrzuciła, dobrze że ją ubiegłeś.
Nie, w sumie to nie dobrze.
trytodie napisał/a:
Pewnie Floodzia by to zaraz wrzuciła, dobrze że ją ubiegłeś.
Bo wrzuciła, zostało usunięte i on dobrze o tym wie...
Ciekawe czy zrobiła chłopakom po lodzie za uratowanie życia ?
Jakby była taka dziarska to spróbowałaby z powrotem narzucić linę jedną ręką na hak gdy trzymała ją jeszcze między nogami.Ja przynajmniej bym próbował tak zrobić ale wiadomo zmywarka nie pomyślała pewnie o tym.
Kris891 napisał/a:
Jakby była taka dziarska to spróbowałaby z powrotem narzucić linę jedną ręką na hak gdy trzymała ją jeszcze między nogami.Ja przynajmniej bym próbował tak zrobić ale wiadomo zmywarka nie pomyślała pewnie o tym.
Ja bym spróbował przemieścić się do tych słupków i po nich się jakoś zsunąć.
smc napisał/a:
Ja bym sprobowała wrócić spowrotem to tej linie.
Najprostsze rozwiązania są czasem najlepsze.
Sęk w tym, że gdy podciągnęła się do góry to zdjęła linę z haka, nie miałaby pewnie siły by utrzymać się na jednej ręce by go założyć na miejsce.
Ja pierdole ale wysoko miała żeby się puścić i na te wysportowane nogi z około 2 metrów normalnie z telemarkiem wylądować...
Spuściła się na chłopa.
prophetess napisał/a:
Sęk w tym, że gdy podciągnęła się do góry to zdjęła linę z haka, nie miałaby pewnie siły by utrzymać się na jednej ręce by go założyć na miejsce.
Ja pierdolę, to się nie dzieje naprawdę
Oj tam laska troche spanikowala ale i tak jest lepiej wysportowana niż połowa stulejarzy z sadola
Z 2m na matę nie skoczy? Hal, też masz ferie że takie badziewie dajesz?
Liczyłem przynajmniej, że przytrzymają za te nogi a ta wyrżnie ryjem... Zawiodłem się.
Liczyłem przynajmniej, że przytrzymają za te nogi a ta wyrżnie ryjem... Zawiodłem się.
pazuzu napisał/a:
Oj tam laska troche spanikowala ale i tak jest lepiej wysportowana niż połowa stulejarzy z sadola
Jak już to 98 %
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów