📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
z cyklu: zagrożenia, których nie przewidzisz, w miejscu, w którym się ich nie spodziewasz.
takie filmiki powinny mieć jakieś otagowanie typu #edukacyjny #kuprzestrodze czy coś takiego, na wypadek, gdyby ktoś chciał odbić mentalnie od obrazu flaków i genitaliów.
wiem, odkryłem amerykę.
takie filmiki powinny mieć jakieś otagowanie typu #edukacyjny #kuprzestrodze czy coś takiego, na wypadek, gdyby ktoś chciał odbić mentalnie od obrazu flaków i genitaliów.
wiem, odkryłem amerykę.
Dobre, takie podchwytliwe. Oglądam gówniaka po prawej stronie, a tu z lewej młoda dama prawie lamie sobie kark
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Srul z pudełkiem skutecznie odwrócił uwagę i musiałem drugi raz obejrzeć.
Erqti napisał/a:
przez debila z pudełkiem śniadania przegapiłem co najlepsze, kurwa
obejrzyj drugi raz asie lotnictwa
Dlatego większość ruchomych schodów w Polsce i na świecie ma plastikową przezroczystą osłonę wysuniętą na kilkadziesiąt centrymetrów poza tę strefę dekapitacji
dopiero dzień się zaczął co będzie póżniej
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Tym chinczykom to by się przydało Nanjing 2.0 ale to tak tym razem ogólnonarodowo
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów