📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chwyt reklamowy. Aby świat dziecka nabrał kolorów, należy polać mu absyntu albo eteru No chyba że rozchodzi się o paletę kolorów na jego skórze.
NafazowanyKoleś napisał/a:
A ty kurwa głupi czy tępy? Są i 0.2 i 0.5
No i na fotce masz 0.2l
Tu nie trzeba być inżynierem docentem teoretykiem fizyki aby porównać wielkość butelki w odniesieniu do 0.7l butelki wina ani jebanym matematykiem aby policzyć, że nie ma chuja opcji aby 0.5l spirytusu kosztowało mniej niż 0.5l najtańszej wódki z czerwoną kartką czy co tam jest najtańsze obecnie na rynku.
Zanim następnym razem pomyślisz, że zabłyśniesz to się pierdolnij w kolano bo na łeb za późno.
A chuj napisze dlaczego i jak. Jako że robię w biedzie od kilku lat. Cenówka jest od spirolu 0,2l ,żaden biznes bo masz złotówkę taniej na butelce przy zakupie dwóch. 0,5l masz jakoś w cenie ok 44 za butelke, to na czym stoją to tzw "stand" widać ze były na nim książki ale często się je bierze i wykorzystuje dalej jak musisz coś pomieścić i w chuj takich śmiesznych kombosów widziałem. Zdjęcie musi być świeże bo widze winka na wyprzedaży które są od bodajże dwóch dni. Jakby była jakas przezajebista oferta na alko to i tak nikt by z was o tym nie wiedział, a bywały takie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów