📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to właśnie właśnie z takich powodów powinno się odbierać idiotom prawo do wychowywania dziecka, a nie tak jak w Niemczech, zabierają dzieci rodzicom bo w ideologi gender nie chcą ich wychowywać.
2:05 to już jest czyste skurwysyństwo. z dzieckiem na maskę
thorold289 napisał/a:
[...]W jukeju często widywałem matki stojące na chodniku z wózkiem już na jezdni.[...]
odruchowo spojrzałem na nick żeby sie upewnić czy przypadkiem to nei komentarz BongMana, naszego obiezyświata
ja 2 tygodnie temu przyjąłem na maskę dwoje gówniarzy. wyskoczyły zza busa prosto pod koła. trochę poobijane, jeden but zgubiony (było blisko:P) i maska do malowania. wina jednak ewidentnie była po stronie smarków i nawet policja stwierdziła, że "panie, przejechałbyś, a i tak by ci nic nie zrobili". i nie wiem czy za dużo sadola oglądam, czy co, ale pierwsza myśl jaka w głowie zaświtała podczas uderzenia to "kurwa, ale poleciały"
Wow, ten typek w 1:23 pomyślał za nią i jej zrobił asekuracje.
2:22 ewidentnie widać, że dzieciak wymusił pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej
skretyniale kurwa pizdy, popieram wypowiedz kolegi "ojciec nie naraza dziecko na fatality" co jest z tymi durnymi babami?! czasami mi wstyd ze mam cipe bo jak patrze na te bezmozgie ameby to bym je najchetniej wszystkie zagazwala. No kurwa jak mozna dziecko wepchnac pod samochod?! no kurwa jak?!
jak dla mnie piwo dla gościa od 1:20
ładnie zablokował 2 pas by nic nie walnęło w tą babke z dzieckiem
ładnie zablokował 2 pas by nic nie walnęło w tą babke z dzieckiem
kto broni się zatrzymać i wyjebać liścia? Piwo za muzę2:05 to już jest czyste skurwysyństwo. z dzieckiem na maskę
skretyniale kurwa pizdy, popieram wypowiedz kolegi "ojciec nie naraza dziecko na fatality" co jest z tymi durnymi babami?! czasami mi wstyd ze mam cipe bo jak patrze na te bezmozgie ameby to bym je najchetniej wszystkie zagazwala. No kurwa jak mozna dziecko wepchnac pod samochod?! no kurwa jak?!
częsciej się widuje takie wypadki z matkami, bo to matki częsciej zajmują się dziećmi. Ja kilka razy widziałam jak tatusiowie mieli kompletnie wyjebane na to, co ich dzieci robią, ostatnio dziadek wnuczkę tak prowadził przede mną, że mała wpadła do odsłoniętego włazu kanalizacyjnego, który był otoczony barierkami i taśmami. Że dziecko nie zrozumiało aluzji - rozumiem, w wieku 2 lat moje dzieci też nie były górnolotne, ale że dziadek nie widział to już coś nie halo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów