📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miejscami jest ostro.
jakoś kurwa na żadnym ujęciu nie było ojca, który dziecko na fatality naraża... wiele z tych ujęć to normalka na całym świecie. W jukeju często widywałem matki stojące na chodniku z wózkiem już na jezdni. Tępe kurwy na całym świecie są i to tyle co mam do powiedzenia/napisania w tym temacie.
pan z 1:19 - mega szacun
co nie pomija faktu że kurwisko powinno na pasy zapierdalać !!
co nie pomija faktu że kurwisko powinno na pasy zapierdalać !!
Moment od 0:32 - 0:35 w trybie 3D wzbudziłby mój niepohamowany entuzjazm i zachwyt.
W pełni zasłużone piwko!
Najlepsze są pierwsze reakcje opiekunów poszkodowanych dzieciaków: za łapę bachora i w górę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów