📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
I podchodzisz z tyłu zdejmujesz gacie i dumasz dowoli
Przecież to dopiero co do komunii przystąpiło..
Wat are you doing step sis?
pro_avenger napisał/a:
Przecież to dopiero co do komunii przystąpiło..
Jeak wejdzzie obowiązkowa edukacja seksualna to świadoma wystarczy, że wyrazi zgodę.
Umiem_modować napisał/a:
Jeak wejdzzie obowiązkowa edukacja seksualna to świadoma wystarczy, że wyrazi zgodę.
Jak wejdzie edukacja seksualna to skończą się głupie przeświadczenia małolat rodem z bravo girl.
@petru23,
I się zacznie grzebanie wieszaczkiem, robienie lodzika w 1 klasie na fifloku kolegi z ławki co ma 7cm, albo szukanie uciechy u kolegów 14 latków tudzież walenie szczotką od kibla w odbyt w wieku 10 lat. O to będzie ciekawy przykład spierdolenia o tym co ciekawego można sobie włożyć. Może pojawi się coś kreatywnego poza śrubokrętem i słoikiem bo tego już tyle lat brakuje...
I się zacznie grzebanie wieszaczkiem, robienie lodzika w 1 klasie na fifloku kolegi z ławki co ma 7cm, albo szukanie uciechy u kolegów 14 latków tudzież walenie szczotką od kibla w odbyt w wieku 10 lat. O to będzie ciekawy przykład spierdolenia o tym co ciekawego można sobie włożyć. Może pojawi się coś kreatywnego poza śrubokrętem i słoikiem bo tego już tyle lat brakuje...
W normalnych warunkach naturalnej selekcji została by tam i z głodu zdechła.. zawieszona na bluzie od mamy.
Z drugiej strony coraz więcej nawet na Sadistic filmików, gdzie 20-latki nie potrafią utrzymać ciężaru ciała w swoich rękach albo takich gówniar jak na powyższym filmiku, które nawet z gałęzi nie potrafią zeskoczyć.
Bogu dziekuję (choć jestem totalnym antyklerykałem) że miałem inna młodość i swoje dzieci na sprawnych fizycznie wychowałem.
Za kilka lat potknięcie się i wywrócenie na chodniku będzie tożsame z interwencja pogotowia,, chirurga, dużej ilości gipsu i 6 tygodni absencji.
Bogu dziekuję (choć jestem totalnym antyklerykałem) że miałem inna młodość i swoje dzieci na sprawnych fizycznie wychowałem.
Za kilka lat potknięcie się i wywrócenie na chodniku będzie tożsame z interwencja pogotowia,, chirurga, dużej ilości gipsu i 6 tygodni absencji.
Dużo lepsze akcje na trzepaku się odbywały ale nie było srajfonów nikt tego nie nagrał.
Pralpunkt napisał/a:
I podchodzisz z tyłu zdejmujesz gacie i dumasz dowoli
Oho, kolejna stulejka...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów