📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up gimbus detected
Cysiek napisał/a:
Hejtujesz to TY, a za komentarze przeszyte nienawiścią jest warn jeśli się nie mylę.
Żeby Twój kolega z klasy, nie napierdalał na oślep komentarzy przeszytymi swą głupotą, to by nie było mej odpowiedzi.
eee za "jesteś idiotą" jest warn, znam z autopsji...
a tu nie ma warna, proszę mi anulować mojego.
a tu nie ma warna, proszę mi anulować mojego.
ans83[Ż]
@up gimbus detected
Widze ze nawet na profil nie pofatygowales sie wejsc i sprawdzic mojego wieku lameczko...
Jak chcesz wiedziec to ja studiuje juz a ty mozesz sie juz schowac z wstydu ;d
@up gimbus detected
Widze ze nawet na profil nie pofatygowales sie wejsc i sprawdzic mojego wieku lameczko...
Jak chcesz wiedziec to ja studiuje juz a ty mozesz sie juz schowac z wstydu ;d
@wraa pare lat?
gra wyszła 11 listopada 2011, mamy czerwiec 2012.
źródło - wikipedia
nie jest bardzo znany na yt, ja nie znam a codziennie oglądam filmy na yt
"koleszke troche ponioslo ale co z tego?" no właśnie... co z tego, że go poniosło?
gra wyszła 11 listopada 2011, mamy czerwiec 2012.
źródło - wikipedia
nie jest bardzo znany na yt, ja nie znam a codziennie oglądam filmy na yt
"koleszke troche ponioslo ale co z tego?" no właśnie... co z tego, że go poniosło?
Widzę poważne nagromadzenie niezdrowych emocji hejterzy hejtują hejterów. Chyba pora żebyście sobie ulżyli oglądając harda
@kij0n, no nie do końca. Zanim wyszła to była beta i pare ich wersji. Ale i tak ten Bremu to zjeb i cała reszta mieszkanki, która dzięki Minecraftowi i robieniu z siebie debila ,,zarabiając'' kasę.
marcin58 napisał/a:
ans83[Ż]
@up gimbus detected
te, kurwa jeżeli do mnie pijesz to szanownie odpierdol sie odemnie bo nie ja pisałem gimbus deceted. ja tylko po ludzku soe zapytalem o co chodzi z ta całą gibusową zajawką i internetem wypchanym minecraftem...
Józef Ka. napisał/a:
Żeby Twój kolega z klasy, nie napierdalał na oślep komentarzy przeszytymi swą głupotą, to by nie było mej odpowiedzi.
jedyne głupie komentarze jakie tu przeczytałem to te twoje
a i patrząc na tagi to co ma tibia do minecrafta? i nie "nolive" tylko no-life learn English kid
wraa napisał/a:
Kurwa ta osoba to bremu , jest abrdzo znany na yt . gra w minecrafta od paru lat , czemu taka reakcja? gra na trybie hardcore ponad 2miesiąc , na czym polega hardcore , jeden ded powoduje koniec gry i danego zapisu , koleszke troche poniosło ale co z tego?
Ta... bo na singlu by się tepnoł
a tak poza tym wszystkim to tagi nie powinny być pisane po angielsku, lecz po polsku...
Już dostali bany u mnie na serwerze;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów